[]

İstanbullular bi bakın ya.

2 hafta sonra istanbul'a gelip 1-1,5 ay kalmam lazım. mecidiyeköy civarında apart, tek kişilik özel yurt falan bulmam lazım. internetten 1-2 yurt buldum dolu diyolar. aylık 500 falan verebilirim. bi yol yordam gösterin la?

edit: tamam sorumu düzeltiyorum; bütçe aylık 500 hadi taşı sıkıp suyunu çıkardım diyelim 600. gün içinde zincirlikuyu mezarlığının üstünde olcam, net yer bu. gece de kalacak yer lazım işte. 1-1,5 ay kadar.


 
500'e ben daha yurt görmedim. yani bir tane mi iki tane mi ne gördüm o kadar, onlar da m.köy civarı değildi zaten.


  • cagdas donem kuramcisi  (22.10.12 21:46:01) 
geceliği 20 lira kahvaltı dahil gibi fiyatlara taksim'de hostel'de kalabilirsiniz. ama bu fiyata kadın-erkek karışık koğuş tipi odalar var. tek kişilik oda isterseniz geceliği minimum 50 liraya çıkmak gerekir.


  • atesikus  (22.10.12 21:50:59) 
www.airbnb.com şurdan bi bak, çıkar belki bir yer.


  • april12th  (22.10.12 21:55:03) 
ha bak doğru. mecidiyeköy'de profilo avm'ye doğru giderken hemen solda kalan mecidiye otel var. geceliği 20 liradan az kalmamıştım orada. zerrece konfor vaadetmez ama bir bak derim. bir aylık deyince indirim de yaparlar bence.


  • cagdas donem kuramcisi  (22.10.12 21:56:48) 
@cagdas donem kuramcisi, bana bunlarla gelin hocam :) aradım adam "aylık 500'den başlii 700'e gadaa vaa" dedi. şimdilik bu cepte.

alternatifler lazım, elinizi korkak alıştırmayın lütfen.
  • robin crusoe  (22.10.12 22:10:47) 
uzun sürebilir elbette ama bi otobusle mecidiyeköye varabileceğin ya da tren+metrobus(ilk duraktan binilecek) le 40dk.ya zincirlikuyu'da olabileceğin bir oda ilgini cekerse iletişebiliriz.
maltepe sahilde evim.

  • zartanyan  (23.10.12 12:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.