[]

ayrıldıgınız sevgilinizle dost/arkadas kalabiliyor musunuz?

ben kalamam mesela. benim arkadasa ihtiyacım yok netice. okeye dördüncü aramıyoruz.




 
adamına göre. nefret ederek ayrılmışsam neden kalayım ki zaten? ama uzun bi ilişki ve böyle kötü bir durum söz konusu değilse en azından bi meraba olmalı.


  • april12th  (22.10.12 20:51:58) 
Kalınmaz zaten. Kalan kadından da erkekten de fayda gelmez. İlişkilerinde güven sarsıcı bir unsur barındırıyor demektir.


  • exla  (22.10.12 20:52:15) 
Normalde kalmam. Sonuncu "kalalım" deyince tamam dedim, sonra iyi oldu, iletişimimiz sadece Facebook'tan gerçi ama bana faydası dokundu. O şehirden gittim ben, orda tanıdığım az kişiden biri olduğu için bana transkript aldı yolladı filan :)


  • long live rock n roll  (22.10.12 20:55:29) 
kalmam. bir dönem seviştiğin insanla arkadaşlık ilişkisi kuramazsın. taş çatlasa meraba meraba.


  • robin crusoe  (22.10.12 21:01:52) 
kalıyorum, kötü şekilde ayrılmadığım için de sorun yaşamıyorum. bir şeyler paylaştığım insanları çat diye hayatımdan çıkarmam.


  • kahin ahtapot paul  (22.10.12 21:07:06) 
sevgilim iş ortamımdan değildi, önceden muhabbetimiz, ortak çok arkadaşımız da yoktu. Haliyle ayrıldık bitti gitti, arkadaş kalmak değil görüşmedik bile :)
Arkadaş kalınmamalı diye düşünüyorum arkadaş başka sevgili başka, bence. Bunlar arasında geçişler çok kolay gelmiyor bana.

  • niye ama  (22.10.12 21:15:08) 
ben kalırdım da o kalmıyor sonucta sevgın bitmiştir ona karsı ve bu durum sorun yaratmaz bana.


  • esinikaybetmiscorap  (22.10.12 21:19:22) 
Hayir


  • feodal moruk  (22.10.12 21:29:20) 
(bkz: http 404)


  • archmage mahmut  (22.10.12 23:18:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.