[]

SMS'lerim takip edilmişse nasıl ispat ederim?

Başım ağrıyor, midem bulanıyor, bulanık görüyorum. Krizsiz günüm yok duyuru insanları.
Bugün saçma sapan bir şekilde ortaya çıktı ki, yöneticim sms'lerimi takip ediyormuş. Kendisi hakkında bir başka çalışana yolladığım 'bu x kişisi deli yaaa' şeklindeki iki mesajımı 'yanlışlıkla bana yolladı' diye toplantıda çıkarıp çalıştığım kurumun en tepesindeki isme göstermiş. Samsung Gio kullanıyorum. Hem gönderileni hem alınanı saklıyor biliyorsunuz. İleti raporu da açık. Ayrıca 'bana yolladı' dediği mesajlarım esas yollamak istediğim kişiye de ulaşmış. Yani yanlışlıkla 2 mesaj yollayıp farkına varmamam imkansız. Takipteyim, ben de bunu anladım durumdan.
Ulan o telefondan ne geyik, ne mahrem, ne arsız özel mesajlar gitmiş. Sen ne hakla okursun hepsini! Valla sakin soğukkanlı insanım, ellerim titriyor. Az deli olsam gidip dayanırdım kapısına. Bu ne cüret!

Bunu ispatlamanın, yani takibi..bir yolu var mı?

 
mesajı yolladığın insan ispiyonlamış olamaz mı?


  • naturelist  (22.10.12 19:02:32) 
yok mesaj yolladığım insan bir numaralı kankam ve de çok asil bir insandır. asla ve kat'a yapmaz. ayrıca benden gelmiş görünüyor yöneticinin telefonunda da


  • canimnicknameyazmakistemiyor  (22.10.12 19:05:28) 
smslerin takip edilmesi gibi bir teknoloji yok henuz. yani tabi vardir elbet ama dandirik yonetcinin bunu ele gecirecegini sanmiyorum. bence siz yanlislikla gondermis olabilirsiniz.

telefonu degistirin
  • charlotte blanc  (22.10.12 19:08:08 ~ 19:08:56) 
telefonun ayrıntılı faturasını al.


  • naturelist  (22.10.12 19:11:40) 
@charlotte blanc: yöneticim dandik sayılmaz işte pek.


  • canimnicknameyazmakistemiyor  (22.10.12 19:14:25) 
şirketin verdiği telefon mu, senin kendi telefonun mu?


  • inheritance  (22.10.12 19:18:17) 
kendi telefonum


  • canimnicknameyazmakistemiyor  (22.10.12 19:20:42) 
telefonuna erişim imkanı yoksa, olmadıysa ve savcı felan değilse takip etmesinin imkanı yok. bir numaralı asil kankana bak bi derim. Biz ne kadim dostlar gördük yere düştüğünde adamın götüne hallenen.


  • lpgli tosbaga  (22.10.12 19:35:30) 
telefonu kurcalayıp, giden smsleri kendine de gönderecek bir şeyler yapmış olabilir mi?

eğer şirket telefonu olsaydı, sözleşme falan imzalattıysa belki o sözleşmede takip durumu vs. yazıyor olabilir diyecektim.
  • inheritance  (22.10.12 19:37:20) 
Kişisel telefonunun SMS dökümünü almasının imkanı yok eğer ki Savcı, polis değilse ya da valiliğe gidip birisi özellikle numaranız hakkında araştırma yapmak istemediyse. 3.bahsettiğim olay da ancak kamu kuruluşundan tanıdıkları araya sokarak öğrenebilir ama sizin telefonunuz savcı dışında başkası tarafından araştırılmak istendiğinde bunun sebebi araştırılır, uzun bir süreç alır, uygun görülürse (Atıyorum eşim beni aldatıyor vb sebeple avukat yardımıyla) sizin telefonunuza bir SMS gelir.Sistemin aktif olabilmesi için O sms de bir numara yazar ve o numarayı karşı tarafa söylemeniz gerekmektedir. Tabii bu savcı vb.kamu görevlilerinin özel araştırmaları dışında oluyor. Yani SMS olayı.


  • mortingensitrayzee  (22.10.12 19:55:58) 
hat şirket hattı mı?

ama yine de durum çok saçma. var bir gariplik. sen dedin mi ver bakiim benden mi geldi?

arkadaşının numarasını senin adınla kaydeder , o forward ettiyse senden geldi gibi gözükür. detaylardan bak esas gelen numara neymiş patrona. gerçi bu vakitten sonra "göster telefonu bakıcam" deyemezsin diye tahmin ediyorum.
  • sadun.net  (22.10.12 19:56:31) 
sizi tenzih ederek konuşayım ama ortada şizofrenik bir durum da olabilir. takip edildiği düşünme vs. buna dalelattir.

samsung galaxy gio android yazılımını kullanıyor. telefonun yazılımını silip baştan kurabilirsiniz. böylece telefon sıfırlanmış olur.

hattınız şirket hattı olsa bile operatör kesinlikle 3. kişilere vermiyor. (tabii üst mevkilerde tanıdık varsa o ayrı ki bu her yerde geçerli. devlette de özelde de)
  • raskolnikov2  (22.10.12 20:07:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.