[]

plaza insanları nasıl çalışmak

bugün dünyanın en cahilce sorusuyla karşınızdayım. hakkaten bilmiyorum. plazada çalışan insanlar ne iş yapıyorlar? yani tamam pazarlama işletme bilmem ne ile ilgili ama o kadar yoğun görünüyorlar, bir sürü eğitim seminerine filan katılıyorlar ki sanırsın uzay gemisi inşa edecekler. hayır hiçbir fikrim yok ne yapıp ne öğreniyorlar, hangi niteliklere sahipler? yani benim bilmediğim neyi biliyor olabilirler diye düşünüyorum. çünkü bakıyorum çok niteliksiz tipler bilmem kimin toplantısı, bilmem nenin marketingi filan diye geziyor. konuştuklarını anlamadığım gibi bu konuşmaları yapanların cahil bulduğum kesiminin yapıp da benim hiç bilmediğim için yapabileceğimi düşünmediğim işin ne olduğunu merak ediyorum.

kısacası herhangi bir yeri bitirip belediyede, ne bileyim başka devlet kurumunda sabahtan akşama kadar vakit öldüren niteliksiz çalışandan farkları ne? bu şirketler filan niye bu kadar niteliksiz adamı çalıştırma gereği duyuyor, yaptıkları hangi işe ihtiyaçları var? işletmeyi mi bitirince çok acayip plaza çalışmaları öğreniyorlar? çılgın matematik bilgisiyle şirket için istatistik mi tutuyorlar, beş yıllık çalışma planını mı hazırlıyorlar? ne yapıyorlar? bu çok bilmeyen insanların o plazalarda ürettiği şey, yaptığı iş nedir de ben bilmiyorum? meraklar içerisindeyim.

not: kimseyi aşağılamıyorum kankitolar, kendi gözlemlerim üzerine uyanan bi merak yani bu. çok alınıcaksanız kendinizi, eşinizi dostunuzu tenzih edin. kıps.

 
ne yoğunluğu hocam. öyle gözüküyoruz sadece dışarıdan.


  • enkolaykullaniciadi  (22.10.12 17:40:21) 
onu biliyorum da napıyosunuz içerde karşim? bize de söyleyin.


  • snape i başından beri tanırım  (22.10.12 17:52:51) 
ayni fikirdeyim seninle ve kendimce "ayak islerini yapiyorlar" seklinde bir yanit buldum. dosyalarin bir yerden bir yere online yada offline iletimi, e mail gonderimi, musterilerle muhattap olma, rapor hazirlama, konusulanlari kaydetme, basit hesaplar.........ustte gercek islerle mesgul olanlarin bunlara harcayacak vakti yok cunku. egitime de yaptiklarinda bir standard olsun herkes kendi kafasina gore hareket etmesin diye katiliyolardir.


  • leyla3  (22.10.12 17:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.