[]

Kahve Önerisi

Tchibo'yu deneyeyim diyorum bu sefer nescafe den gına geldi.Deneyen var mı daha önce?
www.tchibo.com.tr şuradan hangisini önerirsiniz?

ya da başka marka tavsiyesi, biraz sert ve aroması hissedilir birşey arıyorum.

 
gold selection olanını sabahları içiyorum, pek ayıltmıyor ama içimi hoş


  • angelofdeath  (22.10.12 14:19:19) 
çözünebilir kahveden vazgeçerim dersen tchibo'nun filtre kahveleri hem uygun, hem de güzel. brazil mild en hafifidir ama tadı güzeldir. guatemala grande hem ayıltır hem de tadı yoğun ve güzeldir.

ya da starbucks'un medium skalasında olan kenya kahvesi var. güzeldir o da. bi tane kahve makinası ya da french press edinip çözünebilir kahve illetine son verebilirsin :)
  • tormentorius  (22.10.12 14:28:38) 
tormentorius son derece haklısın gerçekten illet.. demleme çay değil poşet çay içiyor gbiiyim ve fekat yine kaldım çözünebilire :(yine kaldım uyanabilmek için suda eriyen kahve parçacıklarından medet umacağım günlere ..


  • jimjim  (22.10.12 14:40:44) 
ben onların hepsini denedim nerdeyse, goldları özelikle creme olanı çok fena. yani belki sütle gideri var ama kahve mi içiyosun ne içiyosun belli değil. aroması epey düşük.

sana tavsiyem nescafe'nin yeni bi ürünü çıkmış, parisien ve espresso diye. ben parisieni denedim (itiraf ediyorum kutusu çok güzel diye aldım) ama pişman olmadım, aroması gerçekten çok yoğun bazı arkadaşlarım filtre kahve sandılar hatta ve lezzetli. nescafe tavsiye vereceğim aklıma gelmezdi ama ürün gerçekten iyi.

migroslarda indirimdeydi en son, ürün bu :
www.ocado.com
  • april12th  (22.10.12 18:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.