[]

kredi kartı limit artırımı

TEB'in world kartını 4 yıldır kullanıyorum. son 1 yıldır kanırta kanırta kullanıyorum. hep de düzenli ödüyorum. limitimi 2 katına çıkarmak istedim, ki bu çok bişey değil, bir aylık gelirim kadar falan bişey bile etmiyor.

limit artırma talebim onaylanmadı. şuan istediğim limitten daha fazlasını istersem veriyorlar ama, o zaman da benim kart öğrenci kartı olmaktan çıkıyormuş (senelik para vericem yani)

sizde bu puştlar bunu bana kart ücreti kakmak için mi yapıyorlar? bunun için mi onay vermiyorlar? limiti bi tık daha artırayım, her sene para vereyim diye mi?

 
yani hacı. çözmüş olman güzel. bankaların oyununa gelme.


  • baldur  (22.10.12 12:59:48) 
bende kullandım o karttan 4 sene boyunca. 2. seneden itibaren kart ücreti alıyorlar diye biliyorum. bi ekstrelerini kontrol et bence. ben 2. sene ödemişim 3-4 ay sonra farkına varmıştım.

limit arttırımı da yapmıyolar bende denemiştim. bence kapattır kır at o kartı. zor kurtulmuş biri olarak tavsiyem budur :))
  • erdinch  (22.10.12 13:09:08) 
merhabayın,
bende teb bonus var öncelikle.
kart ücreti kakıyorlar hertürlü ama bir şekilde (önümüzdeki iki ay boyunca toplam 200liralık alışveriş sözü gibi) bonus olarak , world puan olarak falan geri alabiliyorsun bu birinci kısım.
limit artırımını küçük boyutlar halinde yaparsan kabul edilebiliyor. (tabi çok borcun olmasın)
mesela 1000 liralık limitin var diyelim bunu bir anda 2000-2500 yaptıramayabilirsin. ama 1000 i 1500 yaparsın iki üç ay sonra da 2000 yaparsın.
bu şekilde 1000 tl den 2500 tl ye çıkarttım.
yada düzenli limit artırım talebinde bulunabilirsin. bunda bankanın insafına kalırsın, onlar istediği vakit istediği oranda limitini artırıyor.
  • vincenzo  (22.10.12 13:21:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.