[]

Degerli istanbul sakinleri

8 bucuk gibi yenibosna akbil yerinde olmam lazim ? ben dha once hic gitmedim yanimda ogrenci belgesi para ve nufus cuzdani ile resmim olacak. ama nerededir bilmem ? o metronun oradaki otobus duragina kadar gelmeyi biliyorum ama yer nerede bilmiyorum yardimci olun ? ayrica yarim saat once git dedi arkadasim. randevu saattindne yarim saat once gitmem gerekli mi gercekten ? randevu saati gelince tik diye beni cagirmazlar mi ? kac kisi ayni saate randevu aliyor ?

simdi sorunun 2. kismi. ben buradan cikinca istanbulun trafigine ve metrobusun tiklim tiklimligina kapilmadan mecidiyekoy eminonu veya taksime gitmek istiyorum. hangi yolu tercih edeyim ki pek kalabali olmasin oturacak koltuk bularak seyahet edeyim ? dolmuslar var mi taksimdeki gibi ? lutfen yardim edin..


 
yenibosna akbil yeri neresi, onu çözemedim.
nereden geleceksin?

dönüşün kaçta olacak?
oralardan dönüş genelde sıkıntılı olur hep.
metronun olduğu yerde otobüs durağı var, 73 numaraydı sanırım. doğrudan taksim'e gidiyor.
metroya binip, aksaray durağında inip, tramvaya geçip tramvay hattındaki yerlere gidebilirsin.

yaz sen, yardımcı olacağım sana.
  • helios  (21.10.12 22:32:32) 
randevu saati hiç önemli değil sanırım, saate göre isimle çağırma durumu da yok. gidip sıraya giriyosun sıran gelince belgelerini veriyosun, görevli bugün için randevu alıp almadığına bakıyor almışsan hallediyor işini.

arkadaşla 10:00 ve 10:04 randevu almıştık ardarda. ben erken gittim 8:30 da aldım kartımı, arkadaşımın işi çıktı öğleden sonra gitti aldı.
  • esenbogan  (21.10.12 22:32:37 ~ 22:33:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.