[]

iş yerindeki cazgır elemandan korunma ve kurtulma yolları

şimdi benim sorumlu olduğum 12 eleman var iş yerinde. bunların 11'iyle aram iyidir, belki illa bana bayıldıklarından değil ama işteki dengeler filan ast-üst ilişkisi derken bir ayar tutturmuşuzdur. karşılıklı saygıda kusur edilmez, yanlarına giderim hemen izzet ikramda bulunurlar. ben de onlara toleranslı bir yöneticiydimdir filan falan.
yalnız bi manyak kadın var afedersiniz. birlikte çalıştığı 2 kişi sessiz, bu almış sazı eline. yalan dolan iftira, her türlü çirkeflik. istediği gibi öttürmüş borusunu. ben de uzun zaman ses çıkarmadan dedim işini iyi yapıyor sallamazsam böyle idare ederiz.
gelgelelim büyük hata etmişim. kadın manyadıkça manyadı. resmen fırçalayacak beni elinden gelse. dün dedim hooop ne oluyor, bi kapıştık bununla ama yani mahalle karısı stayla.
daha önce verdiğim talimatı yerine getirmedi diye hakkında tutanak düzenlemiştim. şimdi tekrar bu yola başvurmak istemiyorum çünkü amirimin gözünde söz geçiremeyen kişi konumuna düşmek de var..diğer taraftan bu verilen talimatları yerine getirmiyor, çençen konuşuyor bana da. diğerleri öğrenirse 'biz salak mıyız' diyen çıkabilir içlerinden (düşük ihtimalle de olsa)

nasıl bir taktik izleyip bu kadını adam eder, sustururum sizce? insan gibi laf dinler konuma geçer mi bu noktadan sonra? yoksa şutlayıp kurtulmaya mı bakayım?

 
bu model insanlar laftan sozden anlamazlar, kendini yiprattiginla kalirsin. sana atar mi yapiyor, atarin allahini yapacaksin elindeki imkanlari kullanarak. bunu bilir, bunu soylerim.


  • fader  (21.10.12 22:25:13 ~ 22:29:38) 
deli deliden korkar derler.

fader + 98237498923.
  • blatta hiberna  (21.10.12 22:31:09) 
kadinsiniz sanirim o yuzden sakal cikaramazsiniz. neyse buyukce bir kurk veya kaftan da olur. ne varsa sizi fiziksel olarak daha buyuk gosterecek onu giyin. uzun gosteren topuklu veya en iyisi topuklu bot varsa onu da giyin is yerine gidin. simdi ise size 20. yuzyilda abdulhamidin kurtlere ve ermenilere uyguladigi kurt kapani politikasini anlaticam. bu kiyafetle kadinin karsisina gecip butun hasmetinizle tepeden bakip burnunuzdan soluyarak hak isteyenin hakkini veririm, bas isteyenin de basini!!!! deyin. kadin o andan sonra size biat edecektir eminim.


  • charlotte blanc  (21.10.12 22:33:24) 
belki sizden ileri durumda bir insandır,sizin onun üstü olmanıza tahammül edemiyodur.yani kesinlikle öyledir demiyorum,yanlış anlamayın.ama maalesef ülkemizde çoğu insan haketmediği yerde.mesela benim müdürlerim çok gerilerdi.o kadar gerilerdi ki ben problem yaşıyodum.istifa ederek kurtuldum onlardan.ya da egosu çok yüksektir,emir almayı gurur meselesi yapıyodur,isyankar olabilir.belki de gerçekten sorunlu bir yapısı vardır.belki de sizin yanlış davranışlarınız vardır.ayrıca alt konumunuzda çalışan biriyle mahalle stayla kavga etmemeliydiniz.burdan bile eksikleri olan bir yönetici olduğunuz izlenimi edindim.davranışlarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.


  • rock n roll  (21.10.12 22:39:47) 
korma ilk başta,ardından sadece işinle ilgilen. kesinlikle umursama.
ikaz et, uyar. amıre sozle soyle yolunu yap.
prosedur ne dıyorsa onu yap,sınırlenme,korkma, laf yarısına girme.
  • dodocan  (22.10.12 16:01:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.