[]

Türk Kızı vs Türk Erkegi

Sözlükler olsun, internet alemi olsun bakıldığında sürekli türk kızlarına karşı bir tutum var. yok böyledirler yok şöyledirler(güzel değiller, tripliler, bakımsızlar).

E Türk erkeklerinin de onlardan farkı yok ki(yakışıklı değiller, höt zötler, bakımsızlar)? Niye sürekli özellikle kadınlara karşı böyle bir tutum içinde bu millet?


baştan edit: Yukarda yazılanlar genelleme yapılarak yazılmıştır, kimseye "SEN BÖYLESİN!" demiyorum, tartışma yaratmak niyetinde de değilim, sadece nedenlerini merak ediyorum. herkese saygılar.

edit2: tikler geç olsa da gelecektir.

edit3-yorumlu: cevaplarınız gayet açıklayıcı oldu, hepinizi seviyorum, başka bir soruda başka bir günde görüşmek üzere!! :D

 
E erkeklerin (Yani bahsettiğin o tip "Türk Erkekleri"nin) her zamanki kadını aşağılama sevdası işte? Bunu anlamayacak ne var?
Zaten kendisi de çok klas, o kalıplara girmeyen bir Türk erkeği ise, Türk kadınlarının da hepsinin aynı olmadığını anlayacaktır.
Özetle evet tipik Türk kadını da, Türk erkeği de çok ama herkesi böyle yaftalamamak gerek.
Nasıl ki genellemenin dışında kadınlar varsa, öyle erkekler de var. Olay bu bence.
  • Savina  (20.10.12 18:00:27) 
Türk kızına daha çok giydirilmesinin sebebi bulunduğunuz sitelerdeki erkek oraının yüksekliği olmasın? Twitter'a, tumblr'a gidin türk erkeği bildiğin mandıradan çıkmış sanarsınız, türk kızı melaike iken.

Gavur memleketindeki bir türk erkeği olarak söyleyeyim, türk kızı şöyle böyle diyen adamın bırak yabancı kızı, kızın eline dokunduğundna şüpheliyim. Antalyada, bodrumdaki ingiliz, rus kızı ingilizlerin ya da rusların ilişkideki genel tavırlarını yansıtmaz. 10 günlük bir macera olarak bakar, bizim türk erkekleri de gavurlar çok rahat abi yaa derler yıllardır süregelen, almanyada kızını sikmeyince babası kızımı beğenmiyo musun diye atarlanıyomuş oğlum gibi, efsanelerle birleşince.

toplumsal olarak bazı davranışlar ortaktır bütün milletlerde. örneğin bir türk kızı ilişkiyi şak diye bitirmez, türk erkeği de bitirmez, acı çeker, üzülür s. vs. Ama bir ingiliz bitti dediği anda bitmiştir. Ben çok adam gördüm abi daha 1 hafta önce beni sevdiğini söylüyodu şimdi o zenci ile kalıyo, nasıl iş bu abi diyen türk. Aksine tanıdığım rus kadınları ise türk kızları kadar bağlılardı ilişkilerine, rus erkeklerinin olanca umursamazlıklarına rağmen.

Özetin özeti türk kızı/erkeği şöyle böyle diyen kezbandır/kamildir. Bana ne amına koyiim türk kızından ben bi tanesine aşığım beni ilgilendiren o.
  • lpgli tosbaga  (20.10.12 18:12:42) 
lpgli tosbaga'yı benim tikleyesim geldi bir an. Öyle bir şey olmadığını hatırladığımdaysa saniyelik salaklıklara adımı yazdırmış oldum. Helal tosbaga, yürrü be kim tutar seni!


  • Savina  (20.10.12 18:22:35) 
hayatında paralı seks veya antalya macerası harici yabancı bir kızla ilişkisi olmayan her türk erkeği bu sebebten ötürü yabancılar mükemmel bizimkiler berbat modundalar sebeb o.

Üniversitede kızlar teklif ediyormuş olayı gibi aslında. Herkes konuşuyor ama öyle birşey yok.
  • efrasiyab87  (20.10.12 19:11:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.