[]

Burun Ameliyatı - Huawei İdeos X5 - Samsung i8150 Galaxy W

Duyuru kalabalığı yapmamak için üç soruyu aynı duyuruya sıkıştırdım.

1- Burnumda çocukluktan beri süre gelen bir tıkanıklık var. Tek burun deliğimden neredeyse hiç nefes alamıyorum. Doktor burunda kemik büyümesi olduğunu söylemişti. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama burnum görüntü olarak gayet düzgün bir burun :) ameliyattan sonra herhangi bir şekil bozukluğu olması ihtimali var mı, estetik gerektirecek kadar. Ayrıca ameliyattan sonra tamamen açılıyor mu tıkalı burundaki hava sirkülasyonu. Daha önce bu ameliyatı olmuş ya da bu konuda bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

2- Huawei İdeos X5 kullanıyorum fakat sms gönderirken türkçe karakter kullandığımda bir anda 160 karakterden 70 karakter kullanımına düşüyor ya da 2. mesaja geçiyor. Bu bütün android telefonlarda böyle midir? Bildiğim kadarıyla operatörlerdeki türkçe karakter kullanımındaki sıkıntı yaklaşık iki sene önce halledilmişti.

3- Son olarak bir arkadaşım Samsung i8150 Galaxy W almayı düşünüyor. Nasıl bir telefondur, önerir misiniz? Yorumlara baktığımda f/p açısından iyi bir telefon olduğu söyleniyor.

şimdiden teşekkürler.

 
3- samsung galaxw w kullanıcısı olarak diyorum ki batarya konusu dışında harika telefon. ben paranoid android rom kurdum. pek güzel oldu. tablet modunda kullanıyorum sistemi ve çoğu programı. samsung muhtemelen 3.0 kernel yayımlamayacağı için 4.1.* güncellemesi zor olacak yakın gelecekte ama 4.0.4 ile de harikalar yaratılıyor. s III alamayacaksa ya da ne bileyim sII o zaman alsın derim w'yi.


  • cevab veremedi  (20.10.12 12:47:36) 
1-burun catisina dokunmaycagi icin herhangi bi degisiklik olmayacaktir burunda..estetik dr onerisi istersen yazarsin cevaplarim..
2-ingilizce karakterle kullan.
3-s3 alsin
  • jamswety  (20.10.12 13:21:12) 
1-Kışın burnundan nefes alamaman ağzın açık uyumana dolayısıyla seni faranjite yatkın hale getirir, burundaki yapı dış ortamdaki havayı süzdüğü gibi havayı ısıtarak ciğerlere gitmesini sağlar, o bölgedeki kemik kırma işi sinirlere yakınlığından dolayı risklidir, referansa göre doktor hastane seçmenizde fayda var.


  • sakman  (20.10.12 13:21:42) 
1- geçen sene burun ameliyatı oldum. bir tarafta kemik eğriliği, diğer tarafta et büyümesi vardı. iki taraftan da nefes alamıyordum yani. benim burun kemiğim kırılarak yapıldı diye biliyorum. dış görünüşte hiç bir bozukluk olmadı. aksine normalde eğri olan bir kısım ameliyattan sonra normale dönmüş gibi geldi bize. yani sanki içerideki kemik oraya bir baskı uyguluyormuş da o yüzden eğrilmiş gibiydi zamanında. nefes alma kısmına gelirsek, kemiğin olduğu taraftan süper nefes alabiliyorum şuan. ama etin ufaltıldığı tarafta ameliyattan belli bir süre sonra tekrar sorunlar yaşamaya başladım. alerjiden dolayı falan büyüyebiliyor herhalde. ama sizde sırf kemik varsa baya iyi olacaktır burnunuz. her halükarda eski halinden iyi olacak esasında. ama ameliyatı iyi bir doktora olmakta fayda var diye bir klişeyle de bitireyim yazımı. başka sorular olursa sözlükte bununla ilgili yazdığım bir entry vardı. hayvan ara'dan bulabilirsiniz.


  • tormentorius  (20.10.12 13:26:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.