[]

kontörlü hattım var ve iphone 4s alacam

acaba yeni bir faturalı almam çok mu gerekli? internet paketi, taahütlü olması güzel ama insanların görüşlerini merak ediyorum. bu telefonla kontörlü kullanmak rezillik olur mu?




 
niye olsun? ben her ay 30 lira atıyorum turkcell hattıma 20 lirası sınırsız internete gidiyor bana zaten sms de hediye ediyor 10 lira da görüşme yapıyorum.


  • gercekten mukemmel bir insan  (20.10.12 10:25:49) 
rezillikle uzaktan yakindan alakasi yok. kimse senin telefonunu alip yildiz kare bilmemne tuslayip kontorlu mu faturali mi diye bakmayacak ki. kaldi ki hangisi ihtiyaclarini daha iyi karsiliyorsa onu alacaksin, rezilligi vezirligi yok bu olayin.


  • rebio  (20.10.12 10:26:10 ~ 10:26:46) 
Yillardir kontorlu telefon kullaniyorum. Surekli telefonla hasir nesir olan bir insan olarak da hic eksikligini cekmedim. Bu konuda aldigim tek karar da kontorum 5 tl'ye indiginde yukleme yapmak. Cnku eger kontor yuklemezsem hic yukleyesim gelmiyor, bu sefer de sikintisini cekiyorum. E peki faturali olsa ne olacakti? butun gun icim icimi yiyecekti ya internete fazla girdiyse, ya beni arayanlar dolandiriciyda da para yaziyorsa diye. Simdi harcamalarimin hesabini rahat rahat tutuyorum ve dolandirilma gibi bir imkanim yok. İnternet paketi bitti mi diye de dusunmuyorum. Bitse bile giren cikan en fazla 10-15 tl olacak. Yani surprizlerle karsilasmiyorum ve mutluyum.


  • tormentorius  (20.10.12 10:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.