[]

google'a eklenen bir websitesi

indekslenmesi ne kadar sürer ? 1 haftadır görünmüyor da.




 
indexlense ne olacak ki? yani google sonuçta page rank değerine göre hareket ediyor ve siteni nasıl olsa buluyor. kayıttan çok başka sitelerle link alışverişi daha faydalı olur yani.


  • sanal uyku  (08.12.08 00:57:01) 
indekslense müşteri tatmin olacak. henüz site kaydolmuş görünmüyor google'da.


  • nihilanth  (08.12.08 01:09:07) 
ha o mesele. o iş çok kötü haklısınız ya, anlatamıyorsun da eklenmesi dert değil ilgilenip yaymak gerekli diye. kolay gelsin valla.


  • sanal uyku  (08.12.08 01:13:12) 
sagolun. peki kac gun surer ki acep, eklemedin bizi google'a deyip duruyor adam.


  • nihilanth  (08.12.08 01:22:12 ~ 01:22:42) 
www.google.com

site map hazırladınız mı?
  • free spirit  (08.12.08 01:35:02) 
hmm. onları deneyeyim o zaman. evet addurl ile eklemiştim sadece, bir de içerideki tagler falan işte. link verilecek de bir site değil basit bir şirket web sitesi ancak bişeyler yapayım bari. teşekkürler.


  • nihilanth  (08.12.08 01:41:40 ~ 01:42:10) 
www.google.com

ayrıca adam gibi seo yaptıktan sonra bile 1 ayı buluyor sitenizin hedeflediğiniz keywordlerle sıralamada yer alması.
  • alwaysdrunk  (08.12.08 01:42:17) 
indexlenmeyi sormuşsunuz yani google'da
site:example.com aramasıyla çıkacak sonuçtan bahsediyoruz.

yoksa zaten yeni ve daha link almamış bir sitenin, istediğiniz keywordde çıkması imkansız.

söylenmiş zaten de soru o değildi.
içeriğinizle alakalı backlink için www.text-link-ads.com gibi servisleri kullanın. gördüğünüz sitelerin sahiplerine teklif edin.

ekşi sözlük'ün toleransını bilmiyorum reklam yapmaya yönelik ama zaten nofollow olarak link veriliyor.
  • free spirit  (08.12.08 02:04:05) 
blogger'dan açılan bir blog hemen endekslenebiliyor, tavsiyem sahte bir blog açıp ard arda (içerik önemsiz, rastgele tuşlara basmanız bile kafi) birkaç yazı yazın, yazılarda da o siteye link verin. hızlandıracaktır diye düşünüyorum


  • reeper redeemer  (08.12.08 12:35:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.