[]

odadan kaçış oyunları

bildiklerinizi yazın.
crimson room, viridian room gibi oyunlar bu oyunların atasıdır. bunları yazmayın. ha birde kraloyun tarzı sitelerdeki dandik oyunları (şu 2 dk'da çözülenler) da yazmayın. misal neutralxe.net sitesinde olan oyunlar gibi. kafayı kıracağın tarzda olanlar.



 
vaktiyle yüzlercesini oynamıştım. hatta kendi evimde de böyle düzenekler kurmuştum. oyunların isimlerini hatırlamıyorum ama, tek hatırladıklarım fasco-csc oyunları, faso-csc oyunlarıyla başlamıştım ben de. crimsonlar viridianlar blue chamber white chamber falan. türkçe site olarak bir blog sitesi vardı. insanlar orada birbirleriyle paylaşıyorlardı yeni, sağlam oyunları ve herkes kafa patlatıyordu. ayrıca "room escape games" yazıp, sırf bunlar için olan sitelerdeki oyunları da oynuyordum. seri olarak bir oyun vardı, 5 bölümü falan çıkmıştı sanırım en son, o güzeldi ama onun da adını hatırlayamıyorum. bir tane de cd'den yüklenen oyunu vardı, boyutu büyük.

şöyle de bir site buldum. arşiv kısımlarında bir sürü var: oda-oyun.blogspot.com benim bahsettiğim blog sitesinin adı daha farklıydı ama sanki.

burada da birkaç bir şey var: (bkz: odadan kaçış oyunları)

yine canım çekti. belki bakarım tekrar. ah geçen zaman...

5 bölümü var dediğim seri oyun submachine'di. hatırlattığın için teşekkürler ainothia.
  • sizofren hayaller  (20.10.12 01:29:02 ~ 21:34:42) 
alice is dead, sağlamdır.

ek: bir de sneaky oyunlarını tavsiye ederim, güzeldirler.
  • devilred  (20.10.12 02:17:53 ~ 05:33:47) 
pek bilinmeyen bir taneyi yazayım:

www.albartus.com

bu oyun level atlamalı. grafikleri çok tırt ve çok basit bir şekilde başlıyor, ama ilerledikçe bayağı bir uğraştırıyor. yanlış hatırlamıyorsam 20 level olması lazım.
  • kül  (20.10.12 03:11:31) 
farklı bir şey çıkmadı pek.
www.mytechmix.com

  • FT5  (20.10.12 09:30:49) 
dediklerinizden tarz olarak farkli mi sayilir bilmiyorum ama submachine'e ve sonra da diger pastel games oyunlarina bakabilirsiniz. www.pastelgames.com


  • ainothia  (20.10.12 10:02:28) 
portal tavisye ederim. devamlı ve güzel bir puzzle oyunu.


  • acemiyazar  (20.10.12 16:45:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.