[]

Öksürük problemi

Erkek arkadaşımın bitmek bilmeyen bir öksürüğü var ve kuru bir öksürük ama öyle sözü edilemeyecek bir kuru öksürük değil böbreği ağzına geliyor gibi yani. Grafisi vs çekildi bi şey çıkmadı biyokimyada bi şey çıkmadı dahiliyede sırt mırt dinlendi bi şey çıkmadı alerjik olabilir dendi de şimdi tam taeşkilatlı bir test var mı yaptırabileceğimiz (check-up yaptıracak paramız yok )yoksa bu test sonuçlarına göre birşey çıkmadıysa bir şey yoktur mudur ? İyi bakılmamış olunabileceğini düşünüyoruz ondan şeediyim dedim.

Teşekkürler.


 
bende de vardı. çay ocağında çok takılıyordum o nem ve buhar mahvetmişti beni öksürmekten canım çıkıyordu. Sonra gitmemeye başladım 6 ay sonra öksürük falan kalmadı. daha ciddi bişi ; Su toplama gibi bi olay olsaydı grafide çıkardı diye düşünüyorum. Başka bir hastanede başka bir doktor'a grafiyi göstermekte fayda var.


  • accorbite  (19.10.12 17:28:34) 
sinüzit olabilir mi? bende de bitmeyen öksürük vardı hemde böyle ciğerlerden su gelir gibi, ciğerler vs her şey sağlam çıkmıştı. sinüzit tedavisi sonrası kesildi. meğer genizden akıntı oluyormuş. ama ben çözememiştim.


  • yue  (19.10.12 17:43:14) 
bulunduğu ortamla ilgili olabilir. büyük ihtimalle alerji. onu tespit etmek zor.

ama daha iyi bir doktora gidilebilir belki. birinin görmediğini diğeri görebiliyor.
  • ermanen  (19.10.12 17:45:55) 
sinüzitin klasik belirtilerini göstermiyor . baş ağrısı halsizlik vs.sı yok yani bu belirtileri göstermeden de olabiliyorsa sinüzit olabilir


  • repulsion  (19.10.12 18:04:20) 
sürekli kullandığı bi ilaç var mı?


  • ehbe  (20.10.12 22:42:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.