[]

house md'leri silemiyorum..

selam sayın IT crowd'lar,

evdeki bsayarda masaüstünde house'un son bölümü ve swan song bölümü var.
silmek istediğimde her ikisinde de şu uyarı çıkıyor;

"dosya windows gezgini üzerinde açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor. dosayı kapatıp yeniden deneyin."

ccleaner ile temizledim açık olan bir şeyler etkilemişse diye. yine bir işe yaramadı. ertesi akşam denedim yine aynı uyarı çıktı.

nedir bu sorun?
daha doğrusu bunun çözümü nedir nasıl sileceğim onları?

bsayarlardan hiç anlamayan biriyim ona göre anlatırsanız:/

teşekkürler,

 
unlocker diye bi program var, onunla silmeyi deneyin
ya da güvenli kiptew açıp tekrar deneyin

  • sttc  (19.10.12 16:46:48) 
torrent' te falan acik olabilir mi?

unlocker yukleyip onunla silebilirsiniz sanirim.

www.filehippo.com
  • alan shearer  (19.10.12 16:47:11) 
unlocker diye freeware bir program var. kuruyorsun, sonra sileceğin dosyaya sağ tıklayıp unlocker'la açıyorsun, tüm kilitleri aç dedikten sonra siliyorsun. işlem bulunamadı gibi bir şey derse de sol alttan sil diyorsun, voila.


  • gkhncnzdgn  (19.10.12 16:48:23) 
son üç aydır evde internet kullanmıyorum:)
yani torrent, vs seçenek dışı..

zaten o yüzden anlamadım ben bunu.. hatta o bölümleri de iş yerinden indirip götürmüştüm.

unlocker'ı biliyorum yine buradan sağ olsun bir üyenin tavsiyesiyle iş yerindeki bsayara yükledim (thanks to coder).

iyi güzel de, bsayardaki hiç bir şey mi normal "delete" işlemiyle silinmez yahu? size de mi öyle oluyor? herkeste unlocker mı var?

iş yerinde "delete" şeklinde sildiğim hiç bir şey silinmiyor! misal 4-5 dosyası seçip silmek istiyorum. silmiyor. unlocker kutucuğu çıkıyor, onunla işlem yapıyor. ve o da listede en üstteki dosyayı siliyor!!

unlocker ile her bir dosyayı tek tek silmek yerine çoklu olarak seçilenlerin hepsinin tek seferde silme yolu yok mu?

hiç bir videonun normal silme hareketiyle silinmemesine mi yanayım unlocker kullanmak için de toplu dosya silmediği için her bir dosya için ayrı ayrı oyalamasına mı yanayım:(

ben burada indirip flash bellek ile götüreyim evdeki bsayara kurayım. o şekilde işe yarar herhalde?
  • holy diver  (19.10.12 17:03:22) 
açık olan bir programdan, uygulamadan dolayı olabilir. aklıma şu an başka bir şey gelmedi. bir clean boot yapıp deneyebilirsiniz.

şu rehberde adım adım açıklanmış. her şeyi okuyup doğru uygulamanız takdirde muhtemelen çözülür sorun.

www.pclabs.com.tr
  • diyarbakir karpuzu  (19.10.12 17:20:04) 
bişiy yabışmış bence sizin pilkisayara. onu buldurun önce. hangi işlem kullanıyo bu bütün dosyaları onu bulmaya çalışın. normal değil bu söyledikleriniz.
xp zamanında klasördeki video ve resim dosyalarının küçük resimlerini oluşturmaya çalışırken silmeye izin vermezdi. sizinki de o hesap olmasın?

  • gkhncnzdgn  (19.10.12 17:25:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.