[]

Çürük olmayan dişim ağrıyor?

Arkadaşlar henüz 19 yaşındayım ,20 lik dişlerim çıktı .Sağ alt azı dişim çürük olmamasına rağmen ağrıyor .Üstelik dokununca da zonklamaya başlıyor.Sizce bu ağrı 20 lik dişlerden kaynaklanabilir mi?Diş etlerim hafif şiş durumda yemek yerken çok zorlanıyorum.Ne önerirsiniz?




 
çürük olmadığına nasıl karar verdin ki? dışardan bişey görünmüyor olsa bile içten içe gitmiş olabilir. 20'lik dişin baskısı da neden olabilir tabii. doktora git.


  • tepedeki psychedelic adam  (19.10.12 15:52:17) 
Yanındaki dişte çok az nokta şeklinde bir çürüme var ama daha önce hiç ağrımamıştı.Birden geldi ve dünden beri ağrıyor.Aynı zamanda yanındaki dişlerle birlikte ağrıyan dişimde de milimetrik oynama var.Bu normal midir?


  • megacracker  (19.10.12 15:58:01 ~ 15:59:22) 
3 hafta kadar önce benim de azı dişim ağrımaya başladı birden. Çürük yoktu görünürde ama içten çürümüş, kanal tedavisi yapıldı. Fazla ilerlemeden git doktora daha fazla dert açmasın başına.


  • zetsuboushita  (19.10.12 15:59:43) 
çürüğü senin görebilmen her zaman mümkün olmayabilir.
ayrıca sen de yanlış hissediyor olabilirsin.

  • enkolaykullaniciadi  (19.10.12 17:05:04) 
eczanelerde ağız gargarası satılıyor böyle bildiğimiz markaların değil tedavi amaçlı olan onunla çalkala ağzını bi hafta diş ipi kullan ağrıyan bölge çok acıtıyorsa etrafındaki bölgeleri yap sadece.
geçmezse diş hekimi ziyareti ...
sen farketmesen bile iki dişin arasında öyle bi yer çürük olur ki anca dişçi orayı açınca görebilir ..
  • Basıpgidenforvet  (19.10.12 17:10:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.