[]

40+ için göz altı kremi yardım!

kızlar bir yardım edin. erkek kişiyim hiç anlamıyorum. bugün kozmetikçi gezdim.

öncelik göz altı torbası ve morluk. yorgunluğa bağlı.
2. öncelik kırışıklar.

fiyat aralığı 80-110. çok aşmışsa 150 de veririm.


3 marka gördüm estee, lancome bir de clinique
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

bunun 40+ için hafif olduğu söylense de
www.hepsiburada.com

bunlar arasında karşılaştırma ve sizin değişik önerilerinizi bekliyorum.

 
bunlar hayvanlar uzerinde test ediliyor.

cruelty-free diye adlandirilan ve alternatif yollarla test edilen urunlerden alabilirssiniz.

arayinca baya bi sey cikiyor:
www.google.com.tr
  • elxa  (18.10.12 23:14:30) 
öncelikle "kozmetik" değil, "dermatolojik" markalara yoğunlaşın. yazdıklarınız kozmetik markaları.

dermakozmetik olarak nette de bulabilirsiniz bir sürü marka. benim aklıma gelen la roche posay, avene, isis pharma, dr.murad,vs..

şurada da markaları yazıp, içeriğinin ne kadar sağlıklı olduğunu görebilirsiniz. "yeşil" renk, sağlığa zararlı bir içeriği yok demektir. "turuncu" orta, "kırmızı" tehlikeli, kesinlikle uzak durun anlamında.

www.ewg.org
  • holy diver  (19.10.12 11:19:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.