[]

Kredi Kartim online iznim olmadan kullanilmis!

Kredi kartim Eylul ortasindan itibaren online olarak bir suru yerde kullanilmis. Akbank sagolsun, 1 ay boyunca hicbir sey yapmadan beklemis ve karti iptal etmeyi 1 ay sonra akil etmisler.

Basindan benzer bir sey gecen var mi? Yaklasik 10 milyara yakin tutarda islem yapilmis. Tavsiyeleri olan varsa ve paylasirsa cok sevinirim.


 
chargeback belki.


  • kahin ahtapot paul  (18.10.12 13:07:03) 
1 ay boyunca haberiniz olmadı mı? Mesela benim kartımla internet üzerinden işlem yapıldığında, bir kuruş dahi olsa SMS ile haberdar ediliyorum. Bilginiz dışındaysa bizi arayın diyor. Hiç mi gelmemiş böyle bir mesaj falan?


  • ahmetcan44  (18.10.12 13:15:58) 
merak etme zararını banka karşılar. en yakın şubeye gidip yüzyüze mevzuyu konuşmanı öneririm.sanırım ilk etapta alışveriş itirazı gibi bir form doldurman gerekiyor.


  • refreshing towel  (18.10.12 13:19:24) 
Yurtdisinda oldugum icin SMS filan gelmedi. Zaten kartimi online daha once hic kullanmadim bile.

Bir suru farkli ulkede sacma sapan islemler yapilmis ve banka ancak 1 ay sonra uyaniyor bu ise.

Amerika'daki bankalar en ufak farkli bir pattern yakaladiginda binlerce kez ararken, bizim bankalarin bu yetersizligini ihmal olarak nitelendiriyorum.
  • bcm  (18.10.12 13:28:45) 
akbank HERHANGİ BİR HABER VERME uyarısına abone olmadığım halde beni her yurtdışı harcamamda arıyor. bence sorun sizde. yani iletişim sıkıntısı yaşamış olabilirsiniz. yurtdışındayım diyorsunuz. kartı yurtdışında kullandıysanız banka düzenli olarak y.dışı kullanımı yaptığınızı düşünmüştür. ben hsbc ve akbanktan tamamen bahsettiğim şekilde gayet memnunum. farklı bir pattern derken dediğim gibi siz zaten y.dışında olduğunuz için bu "farklı bir pattern" olarak görülmemiş olabilir.


  • ben smyrna  (18.10.12 13:46:37 ~ 13:46:52) 
@ ben smyrna: Ayni gun icinde Almanya, Amerika, Ingiltere ve UZakdogu'dan yapilan, yaklasik 3-5 sayfalik islemlerin dolandiricilik oldugunu anlamak icin Bankada uzman olmaya gerek yok. Her ay 3-4 islem yapan birinin bir anda dolandiriciliga maruz kaldigini anlamak icin kredi limitinin tamamen bitirilmesini beklemeye de. Bence bariz ortada. Herhangi bir sekilde iletisim kurulmadi. Yine de banka hakli derseniz, o sizin bileceginiz is ama hemen her konuda bizden geride oldugunu dusundugum yabanci bankalarin "en esasli" mevzuda bizden fersah fersah ileride oldugunu gormek de beni mutlu etti zira esyanin tabiatina aykiri bir durum zannetmistim.


  • bcm  (18.10.12 13:57:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.