[]

chimay bira iyi bir hediye mi sizce?

bilenler bilir dünyaca ünlü belçika birası var chimay diye. dünyanın en iyisi diye geçer. ben yurtdışına çıktığımda en iyi arkadaşıma bundan aldım bitane. ama çenemi tutamayıp sana süper bi hediye aldım maddi değeri yok ama aldığın en güzel hediyelerden olcak belki de dedim.

tabi bu arkadaşa memleketteki dağa çıkıp çok bira içmişliğimiz var. ben de öyle süper hediye deyince bu da beklentiyi yüksek tuttu.

sizce beğenir mi hediyeyi?

 
ben olsam hastası olurdum.

negzel arkadaşmıssın arkadaş.
  • kalpteki delik  (17.10.12 22:16:46) 
türk insanı belçika biralarını sevmeyebiliyor. özellikle efes'e aşinaysa. bi kwak beğenmezler mesela. ama hediye olarak güzel bulur bence. tadını bilemiycem.


  • tormentorius  (17.10.12 22:28:14) 
beğenmezse bana getir hacı. ben içerim. arkadaşa da bi 10 kağıt vereyim ne istiyosa onu alsın.


  • saygilarefendim  (17.10.12 22:39:43) 
chimay güzeldir. siyah mı sarı mı aldın? siyah aldıysan değişik gelebilir. eğer dönmediysen ilginç çikolatalardan da al. karışık olan paketlerden...


  • merhum  (18.10.12 08:23:18 ~ 08:23:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.