[]

Vileda suyu nasıl hazırlanır ?

vileda yapcam fakat suyu hazırlamayı bilmiyorum.Bu sap kişisine vileda suyu hazırlamayı anlatır mısınız ?




 
bir su bardağı kadar çamaşır deterjanı at, suyla karıştır

(bkz: alternatif öğrenci evi temizlik malzemeleri)
  • badiparmagi  (17.10.12 20:50:21) 
Vileda kovasına su doldurup içine de yüzey temizleyici, cif, çamaşır suyu, artık yerleri neyle temizlemek istiyosan onu ekliyosun. O kadar hepsi.


  • joelskellington  (17.10.12 20:50:53) 
çamaşır deterjanı ? emın mısın


  • higuita  (17.10.12 20:51:07) 
yüzey temizleyıcı varsa onu koy bır ölçek yokssa ben sabun koyuyorum ıcıne çok guzel kokuyor ve temızlıyorda.


  • mantarliborek  (17.10.12 20:52:28) 
parke yüzeyler için ahşap temizleyici almalısın. onun dışındaki yerleri sıradan bir yüzey temizleyicisiyle halledersin.
yarım kova suya 1-2 kapak yeter.

  • underscene  (17.10.12 20:53:36) 
housekeeping.about.com

çok amaçlı sıvı temizleyiciler kullanılıyor genelde

ama yoksa sirke ve bulaşık deterjanı da olur mesela. güzel koksun diye, kokulu bir temizleyici veya sıvı koyabilirsin. mesela ben çok az kokulu çamaşır yumuşatıcı koyuyordum. oranları göz kararı olarak mantıklı gir şekilde koyarsın işte.
  • ermanen  (17.10.12 20:57:41) 
ben yarım sıcak su + yarım normal su dolduruyorum bir kapakta pronto = miss :D


  • hmm  (17.10.12 21:15:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.