[]

arkadasi ne yapsam? olusan görus ayriliklari

simdi ben almanya da yasiyorum, ta cocukluktan okuldan cok iyi anlastigim bir kürt arkadasla aramizi bilerek soguttum nedeni kendisinin bilinen konulara olan sempatisi idi, bu kadar yillik iyi arkadasliktan sonra yas ilerledikce bu sempatizm karsisinda ne yapacagimi bilemiyorum, kendisi o durum ayri arkadaslik ayri dese de yine sogudukca soguyorum ve bu adam da facebook tan özel sms den bu durumdan dem vuruyor.. aslinda cok iyi bir insan ne yapsam? tartisinca da hep turkiye nin kurtler uzerindeki baskini felan en kadar acik cektilerini felan anlatiyor.. gerilla sözcugunu kullaniyor, aramizda gercekten guzel anilar gecti tam da kafa dengime uyan kulturlu bir insan aslinda.. ne yapsak..




 
ben olsam siktirederdim o arkadaşlığı.

not: faşistim.
  • hope ender  (17.10.12 20:51:52) 
mevzunun ayrıntılarını yaz yolla. bi senaryo yazalım hep birlikte. kanal d dizi yapsın..
şaka bi yana senin için rahat degilse görüşme.

  • sozlugun romantizm abidesi  (17.10.12 20:55:09) 
arkadaşlar, anne ya da baba ya da kardeş gibi birlikte yaşama gerekliliğin olan kişiler değil sonuç olarak... adı üstünde, sırtını yaslayabileceğin birisi değilse, eğer anlaşamıyorsanız, eğer ortaklaşa yapabileceğiniz bir şeyler yoksa, eğer birbirinize sonuna kadar güvenemeyecekseniz

ne anlamı var?

tabi yakın bir arkadaşlıktan bahsediyorum... sonuçta yakın arkadaşlar birbirlerinin hatalarını ya da yanlışlarını kapatıp ihtiyacı olduğunda yanında olurlar herhangi bir gereklilik hissetmeden, sadece öyle yapmak istediği için.

mesela bu çocuk bu zıt görüşü nedeniyle birgün senden gelip yardım isterse tepkin ne olacak? ya da hayatta ortak başka bir amacınız var mı?
  • mentuhotep  (17.10.12 20:58:31 ~ 20:59:29) 
@hope ender +1
teröristten dost mu olurmuş ?

  • pinch  (17.10.12 21:04:40) 
sizin yaşadığınız görüşayrılığı üzerinden konuşmuyorum ama görüşlerimin paralel gitmediği veya paralel değilse de ortak en ufak bir noktada buluşamayacağımı hissettiğim kişileri tutmuyorum etrafımda. ergenlikten beri böyle. az arkadaşım var ama kafam rahat. öteki türlüsü zaten arkadaşlarıyla kakara kikiriden başka sohbet etmeyen insanlar için mümkün.


  • denizderya  (17.10.12 21:17:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.