[]

agri sikayetim var

42 yasinda bir kadinin agzindan dinliyorsuuz bunu

spor yapmiyordum pek gobek cikmaya baslayinca basladim ben de. spor icin yuruyus yapiyorum belediyenin kurdugu spor aletlerini kullaniyorum. 15 dk da yuruyorum. terliyorum sonra ise terim cooook soguyor boynumdaki damarlar sertlesiyor. cok agriyor. uyurken de terliyorum sonra sabah yuruyus yaparken agri basliyor.kaburgalarimin ici sanciliyor. defne cayi kullaniyorum ondan mi acaba ? neden agriyor ?


 
doktora gitseniz daha iyi olur sanki?


  • mattiadestro  (17.10.12 20:04:00) 
kafanıza göre spor yaptığınızdandır belki? koşu yürüyüş neyse de o aletleri paldır küldür kullanmak zarar verebilir bence vücudunuza gayet. spor salonuna yazılın?


  • hjarteblod  (17.10.12 20:04:34) 
dizimin kemigi agriyor, boynum sertlesip agriyor. bir de tok karna yuruyus mu yapmak daha iyi yoksa ac karna.


  • charlotte blanc  (17.10.12 20:11:38) 
Tok karna yürüyüş yapmak daha iyidir. ilk 15. dakikada vücudun alt kısımlarında yağ yakmaya başlarsınız. Daha sonra göbekten. Belli bir ritmi ve tutturmuş olmanız gerekir. Ayrıca tansiyon, damar sertliği gibi sorunlarınızın olup olmadıgını öğrenin.


  • Agnahie  (17.10.12 20:32:37) 
Terini soğutmadan duş al. tok karnına değil de yemekten 2-3 saat sonra spor yap. ya da en güzel aç karnına spor yap. normalde ağrımayıp spor yaparken ağrıyorsa mutlaka bir fiziksel sıkıntı var demektir. doktora görğnmek lazım.


  • inanmazsan inanma  (17.10.12 20:58:52) 
o aletleri ve yürüyüsü bilen birisi ile oturun planlayin. plansiz programsiz kendinize zarar verirsiniz. terinizi sogutmamak icin icinize termal camasirlar ya da kücük bir havlu koyabilirsiniz, o teri emer.

cok kas agrisi olursa muscoril alirsiniz, gevsetir sizi. göbek ciksin bir zarari yok, eklemleri sakatlarsaniz yillar boyu cekersiniz o agrilari.
  • atmacaged  (17.10.12 21:59:32) 
ısınma hareketleri yapmadan spora girişmişseniz.. kas tendon ağrısıdır büyük ihtimal.. biraz istirahat edin.. yürürken bile ağrı oluyorsa kas gevşetici kullanabilirsiniz..
Not:tıbbi bir tavsiye değildir.

  • acromioclaviculereklem  (17.10.12 22:06:00) 
genellikle vücut soğukken ya da alışık değilseniz spor yapınca kaslar ağrır. eğer diz kapağınızda ağrı varsa bu şimdiye kadar fark etmediğiniz bir sakatlığınız olduğunu gösterebilir. tek bir ters hareketle maalesef diz kapağı sakatlanabiliyor. bunun haricinde bir kemik sorunu da yaşıyor olabilirsiniz. doktora görünmekte fayda var.


  • acemiyazar  (18.10.12 05:11:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.