[]

Almanca LYS dil sınavına hazırlanmak

Bu yıl İngilizceden girdim, iyi de bir puan aldım ama şimdi başka bir bölüme gitmek amacıyla Almancadan girmek istiyorum sınava. Şöyle 30 net falan yapsam çok güzel olur. Almanca konusunda sıfır değilim, temel telaffuz şeylerini biliyorum, sayılar mayılar, yaşını söyleme ve bazı kelimelere aşinalığım var. YGS'de de Türkçe ve Sosyalde 30'ar net yapmak hedefim, ki bu yıl YGS'den 330 puan almıştım.

Sınava kendi kendime hazırlanacağım. Türkçe ve Sosyal Bilimler için 1'er konu özetli çalışma kitabı, test kitabı ve birkaç ay sonra konuları bitirdikten sonra da YGS denemeleri alacağım.
Almanca için ne yapabilirim peki? 30 net yapabilecek kadar Almancayı internet üzerinden öğrenebilir miyim? Almanca LYS'ye yönelik yazılmış kitap var mı, Türkçe şekilde konuları anlatan, İngilizcedeki gibi "bak diyalog sorularında şu varsa böyle devam eder.." diye anlatan? Var mı aramızda Almanca LYS'ye girmiş olan?

 
30 net bir senede yapılır heralde...

livemocha.com

bu sitede takılabilirsin internet ortamı olarak. hem almanlarla kaynaşıp muhabbet edersin, hem de soracaklarını sorarsın.
  • mentuhotep  (17.10.12 20:34:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.