[]

Erkeklerin el yazısı

Geneli güzel olmuyor, kadın el yazısı kadar estetik görünmüyor gibi geliyor bana. El yazısının kıvrımlarıyla vücut kıvrımlarımızın alakası olduğunu sanmıyorum.
Yoksa??
Edit: Arkadaşlar alakası olamaz diyorum zaten, hem kıvrımdan kastım kadın bedeninin kıvrımları. Yuvarlak hatlara sahip olmak şişman olmak mı oluyor? Oradaki "yoksa" gerçek sebebini öğrenmeye yönelik bir soruydu.
El yazısı adı üstünde elle, ince motor becerilerle ilişkili. Erkekler ve kadınlar arasında böyle anatomik farklar da yok.
Ayrıca kadınlar daha estetik yazıyor, bu konuda tartışmayalım.
Edit3: Genelleme yapınca niye bu kadar bozuluyosunuz anlamıyorum. Gördüğüm en güzel el yazılarından biri bir erkeğe ait. Siz de güzel yazabiliyosunuz. TAMAM MI?
Edit2: @Adam öğretmenim, bir sürü erkek öğretmenin yazısını inceledim yeter mi? Neye hayır dediğini bile bilmiyorum, ne diye tik verecem alla alla.

 
Hayır.

Edit: Yarma hanıma bak sen illa aynı şekilde düşüneceğiz hanımefendile. Ayrıca kadınlar daha estetik yazıyor düşüncesine liseylen yüniversiteylen vardıysan olmaz o. Önce git azıcık devlet dairesi gez.

Edit 2: Neye hayır dediğimi anlayamıyorsan tik verme zaten bana da bulaştırırsın.
  • Adram3lech_  (17.10.12 18:43:56 ~ 19:56:14) 
doğru değil çok güzel yazanlar var ama erkekler kadınlar kadar özenmiyor yazıya


  • harry piper  (17.10.12 18:44:47) 
kıvrımla ne alakası var?

o zaman dünyanın en güzel el yazısı şişko tombalak kimselere nasip olurdu?!
  • kalpteki delik  (17.10.12 18:47:23) 
alakasi yok bence de benim el yazim bir erkegin el yazisindan daha kotu.


  • cogito ergo sum  (17.10.12 18:50:00) 
benim yazım çok kötü. ama abimin yazısı çok güzel.
yani alakası yok. bu arada ablamın yazısı benden güzel küçük kardeşimin ise hepimizden kötü..
al sana denge.ben erkeğim küçük kardeşimde kız.
  • pukay de souza  (17.10.12 18:51:21) 
Bence biyolojik yahut genetik olmasa da algısal bir bağlantısı var. Sanatta kadın bedeni nasıl estetiği temsil ediyorsa ve hatta sanatçıya karşı onu biraz edilgen kılıyorsa kadın da da erkek de bu algıyı korumak içgüdüsünü taşıyor. Mesela bu, kadının makyaj yapması, daha güzel giyinmesi, daha derli toplu olması gibi birşey.


  • johan sebastian  (17.10.12 18:55:26) 
kadınlar psikomotor becerilere daha yatkındır çünkü


  • cldplay  (17.10.12 18:58:25) 
babamın süper güzel yazısı var. dıştan baksan tipik baba işte beklemezsin ondan. ama işte kıvrımlı mıvrımlı süper. bir de özenir ki <3 ay özledim adamcağızı sarılasım geldi :)


  • denizderya  (17.10.12 19:07:04) 
genellemenin kralını yapmışsın. ibretliksin vesselam.


  • japon askeri  (17.10.12 19:19:28) 
panpa bana yatakta çok kötüsün de ama el yazın kötü deme. bunu yapma. el yazım iyidir.


  • nemo problemo  (17.10.12 19:38:56) 
önemsememekten oluyor olabilir. bugün bir sunumu el yazısıyla yazmak zorunda kaldım herkes şoka girdi, normal yazımla karşılaştırınca gazete yazısı gibi :)


  • secilmis uye  (17.10.12 20:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.