[]

Sinirden kendimi kesicem, tavsiye istiyorum.

Merhaba arkadaslar. Çok sevdiğim dostum bir arkadasimla eve ciktik. 3 aydir yasiyoruz. Fakat kendisi inanilmasi guc derecede saygisiz ev yasantisinda. Gece 2.5 ta camasir makinesini calistiriyor kulagimin dibinde sabah 7 de kalkmam lazim ders icin mesela. Kapilari cok dikkatsiz aciyor yukses sesle vs bi suru hayvanca sey say say bitmez. En kisa surede evden ayrilmak istiyorum fakat ne yapacagimi bilmiyorum. Tek basima ciksam cok tuzlu olur, baskasiyla ciksam bundan beter olma ihtimali var. O kadar kotu durumdayim ki huzurum kalmadi. Ne oneriyorsunuz bana

Not : İu avcilar kampusune yakin ev arkadasi arayan varsa mesaj atsin


 
konuşmak işe yaramıyor mu? yaramıyorsa gıcıklığına yapıyordur sende ona yap aynısını anlasın nasıl olduğunu belki vazgeçer.


  • crimsonlady  (17.10.12 03:22:00) 
Konusmak ise yaramiyor. Ona aynisini yapacak kadar asagilik degilim, yapmam. İsin kotusu hala iyi arkadasiz zannediyor siritip duruyo


  • cemlemikonusuyorsun  (17.10.12 03:23:26) 
aşağılık( tuhafmış bunu yazmak) olmakla alakası yok bence laftan anlamıycak kadar odunsa suratına çarpman lazım bazı gerçekleri, aynı evde yaşamak zorundasın şu anda en azından başka bir ev bulana kadar ve buna katlanmak zorunda değilsin. sen tepkini belli edemiyorsun sanırım sırıtıp durmak nedir yahu?


  • crimsonlady  (17.10.12 03:27:54) 
çok çekilmez bir tipmiş arkadaş. çok huzursuz oluyorsan direk olarak yeni ev arkadaşı bulup eve çıkma olayına yoğunlaş. başka bir şey düşünme. eğer çocuğun evden gitme ihtimali yoksa tabii.


  • dogushowbiz  (17.10.12 03:29:52) 
Evden gitme ihtimali ne yazik ki yok. Keske yarin hemen tasinsam. O kadar kemiksiz bi arkadas ki yani yaptiklarini anlatsam agziniz acik kalir. Ha su anda hala uyuyamiyorum camasir makinesi de costu ve hala 7 de kalkmam lazim


  • cemlemikonusuyorsun  (17.10.12 03:34:26) 
Bu tip adamlar yaptığının normal olduğunu sanır ki en büyük sorun da burada. Oturup adam gibi konuşmak da sorunu çözmez genelde. dediğin gibi çık başka eve.


  • federal  (17.10.12 03:35:28) 
kuzum deli misin sen:) git kapat makineyi bana sinir bastı burda valla:d


  • crimsonlady  (17.10.12 03:35:36) 
ne yapsam ne yapsam ...zz


  • cemlemikonusuyorsun  (17.10.12 03:39:55) 
Evet oylesin. Seni kinamiyorum yanlis anlama. Gercekler boyle


  • cemlemikonusuyorsun  (17.10.12 07:16:21) 
kanka ev arkadaşı olayında başlarda öyle olur. bir de sen dolmuşsun. çamaşırı attı ya makineye cidden samimiysen zart diye dalacan odasına seni sikerim haa deyip kapatacan çıkacan. sonra da makineyi kapatacan.

bu doluluğu atman lazım üstünden önce çünkü ne kadar dolu olursan eleman o kadar batacak. bu yüzden de elemana patlayacan ara sıra. bir de içki içiyorsanız bira eşliğinde konuşun daha anlayışlı oluyor insanlar.
  • ayiadam  (17.10.12 08:52:14) 
gecenin yarısı makine açmak nedir yahu? aynı evde olanları geç, başka dairelerde yaşayan insanlara da saygısızlık (ve görgüsüzlük). yıl olmuş 2012 insanlar sanki düne kadar yüzlerce metrekarelik bahçeli alanlarda ve paşa dedelerinin saraylarında tek başlarına rahat rahat bağıra çağıra yaşamaya alışmışlar da, o yüzden bir günde apartmanda başka insanlarla birlikte yaşamaya henüz alışamamışlar.. vah vah zavallılar..

oysa kuş kadar beyin ve idrak yeterli, toplu yaşam alanlarında (ev, iş yeri, toplu taşıma araçları, kafeler, mağazalar, sokaklar, insanların olduğu her yer) kişilerin özgürlüğünün başkalarını rahatsız ettiği noktada bittiğini bilmek/anlamak için..

tavsiyem;

önceden tanıdığın arkadaşının yaptığı bu davranışları değiştirmesini hiç bekleme. adam o yaşına kadar öğrenmemiş/idrak edememiş, senin bir kaç cümle söylemenle mi zekası artacak da aydınlanacak?

ev arkadaşı duyurusu aç ve beklentilerini açık ve net bir şekilde yaz ve onları karşılayacak kişilerin msj atmasını iste. en azından biraz da olsa sorunları baştan elemiş olursun.

ve, az da olsa beklentilerini karşılayacak sağ duyuya, görgüye ve saygıya sahip insanlar var hala neyse ki.. mesele onlardan birine denk gelebilme şansı.. umarım denk gelirsin..
  • holy diver  (17.10.12 10:00:11 ~ 10:00:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.