[]

çok fazla rüya görmek

özellikle sabah uyanmama yakın aşırı derecede rüya görüyorum ve uyanamıyorum. uyansamda aşırı yorgun oluyorum. rüyalarım zaten bir bilim kurgu filmi havasında konu ve konseptlerine hiç değinmek istemiyorum ama bunu nerden kapatıyoruz ya? ben huzurlu uyanmak istiyorum. üzerimde dünyanın yüküyle uyanıyorum her sabah.




 
antidepresan kullanıyor musunuz?
uyanma problemi için de, septum deviasyonu olabilir.

  • marcelorios  (16.10.12 23:17:46) 
hayır kullanmıyorum.
yaklaşık 1 ay öncesine kadar böyle bir problemim yoktu o yüzden septum deviasyon ihtimali düşük gibi geldi.

  • fosforlu cevriye  (16.10.12 23:22:49) 
muhtemelen reel hayatında heyecan eksiğin var ve bilinçaltın bu eksiği rüyalar aracılığıyla kapatıyor.

(bkz: tecrübe)
  • devilred  (16.10.12 23:24:52) 
aynı şekilde, hayatımın şu son bir ayında ortaya çıkan böyle bir durum bende de var. her sabah yorgun uyanıyorum çünkü her gece rüyalarımda dünyayı kurtarmaktan, harry potter olmaya ve voldemortla savaşmaya kadar giden geniş yelpazede ve hepsi aksiyon ve güç kullanma içerikli yorucu rüyalar görüyorum. ben de antidepresan kullanmıyorum ve 5 sene önce tedavi edilmiş septum deviasyonum var(dı). çok bıktım çok..


  • angerona  (16.10.12 23:48:24) 
Ben de aynı durumdayım ama senin aksine memnunum ben.


  • Godless  (16.10.12 23:49:21) 
ben de aynı haldeyim, fantastik ve baya uzun süren rüyalar görüyorum, tek faydasını gördüğüm şey bol su içmek ve tuzlu yememek.


  • meriadoc  (16.10.12 23:56:31) 
çok rüya görenler derin uyuyamıyormuş o yüzden tam dinlenemeden uyanmak zorunda kalıyosunuz muhtemelen; ama bi çözümüm yok malesef.


  • bunumu demek istedin  (17.10.12 00:04:18) 
sık uyandığın anlamına gelir bu. bir rüyayı sadece o rüyayı gördüğün sırada uyanırsan hatırlarsın. bu da senin çok fazla uyandığını (rem uykusundan çıktığını) gösteriyor. yorgunluğunun sebebi de bu. bir türlü rem aşamasına geçip yeterince derin uykuya dalamamak..
sebebi stres olabilir bilemiyorum

  • painted bird  (17.10.12 04:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.