[]

netflix vs hulu

hangisi alınır, pros vs cons nedir?
şimdiden teşekkürler



 
cevap veriyorum, ikisini de denedim çünkü
netflix daha iyi, huluya göre bir tek dizi olayı zayıf ama filmler konusunda kimse el dökemez netflixin eline

  • spankenstein  (05.11.12 10:59:04) 
bana sanki hulu'da daha çok seçenek var gibi geldi hem dizi hem film için.

bi de üye olmadan netflix'de neler var neler yok göremiyoruz sanki yanılıyor muyum?

mesela hulu'da the practice, chicago hope, the cosby show gibi eski ve efsane diziler varken netflix'de göremedim bunların hiçbirini..
  • flawless  (02.01.13 18:36:59) 
hah bir de hulu plus 1 hafta free trial sağlıyorken netflix 1 ay sağlıyor.


  • flawless  (02.01.13 18:38:13) 
fikrimi değiştirdim, kesinlikle netflix hem içerik hem de kullanış açısından daha iyi.
ancak aynı internet hızında hulu hiç takılmadan çalışırken netflix'te sorun yaşanıyor, takılmadan, smooth bi biçimde izlenemiyor ne yazık ki.

dolayısıyla mecburen hulu'ya kalıyor insan.
  • flawless  (11.01.13 15:05:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.