[]

yapma volkan!

beyler arkadaşlar tartışıyor. yediğimiz golde volkan hatalı değil miydi defans mı hatalıydı? volkanın duruşunda hata yok muydu?




 
Olmaz olurmu. Bildigin kazma adam yahu.


  • Godless  (16.10.12 22:16:37) 
kazma mı? yahu adam senelerdir hem ulusal takımın hem Fenerbahçe'nin kalesini koruyor. hiçbir teknik adam fark etmedi değil mi henüz adamın kazmalığını.


  • cevab veremedi  (16.10.12 22:18:40) 
2 milli maçtır gördüğümüz üzere bu adam fenerdeki gibi oynayamıyor milli maçlarda geçen maç da onun hatalı çıkışı yüzünden yemiştik golü hatırlarsanız.


  • bass solo take one  (16.10.12 22:20:14) 
stoperlerle arasında iletişimsizlik var yediğimiz gol ömerle volkanın birlikte imza attığı halı saha maçlarında bile yenmeyen skandal bi gol.


  • isildur  (16.10.12 22:26:11) 
volkan bi tek gs derbilerinde coşuyo. başka bi numarasını görmedim


  • cemlemikonusuyorsun  (16.10.12 22:26:29) 
volkan gerçekten kazma, hiçbir zaman iyi bir kaleci olamadı bu hataları çok sık yapıyor... Bakınız milli takımın son 2 maçı


  • themanwhowasntthere  (16.10.12 22:29:01) 
kazma ne yazık ki. istediği kadar korusun hayrettin de milli kale ve galatasaray kalesini korudu, ama kazmaydı. volkan'ın oynatılmasının ana sebebi istanbul takımı oyuncusu olması ve istanbul'daki en iyi kaleci olması, ikinci sebebi de üst düzey çok maç oynamış olmasından heyecan yapmıyor oluşu. fenerbahçe'de gene iyi oynuyor genele vurduğunda, ama milli takımda hep bir mevzusu var bu adamın ne yazık ki.


  • madyb  (16.10.12 22:29:15) 
beşiktaşlılar ile galatasaraylılar kendisine bok atmak için bahane arıyor. başka da bir şey değil.

hatalı ama boku çıkartılırcasına da haksızlık ediliyor adama. bütün sorumluluk volkan'a bindirilmeye çalışılıyor. itiraz ettiğim bu.

volkan'ın annesi diye başlık açan orospu çocukları yav he he dese ne olur demese ne olur. asıl bunlara yav he he dyeceksin.
  • baldur  (16.10.12 22:31:29 ~ 17.10.12 00:02:48) 
yav he he baldur he.


  • madyb  (16.10.12 22:38:09) 
yahu fenerbahçe maçlarını izlemeyen adamlar allah aşkına volkan hakkında atıp tutmasın.kaleciler hakkında 1-2 maç izlenip yorum yapılmaz.dünyada her kalecinin böyle saçma sapan yedikleri goller oluyor.bu 2 maçı saymazsak,volkan son sezonlardaki performansıyla avrupanın üst düzey takımlarında rahat oynar.en iyi türk kaleci olduğunu tartışmam bile.


  • competent  (17.10.12 00:25:58) 
her kaleci hata yapar, ama volkan o her kalecinin yaptığı hatalardan geçen sezon hariç her sezon o kadar çok yapıyor ki saymakla bitiremedim. benim takip etmediğim kaleci yok bir kaleci olarak. asıl sorun volkan epi topu 1 sezon üst düzey top oynadı diye onu dünyanın en iyi kalecileri arasında görmek. gökhan gönül de dünyanın en iyi 3. sağ beki, lugano dünyanın en iyi 5 stoperi arasına rahatça girer vb. vs. kafalarını bırakmak lazım.

volkan geçen sezon efsane bir performans gösterdi, ama bu adam milli maçlarda hiçbir zaman iyi olmadı, en iyi milli performansı 1-0 yenildiğimz yunanistan maçındadır, onda da her kurtardığı topta hakem sonradan ofsayt saydı, en sonunda biri kaleye girdi ona da hakem ofsayt vermedi. hiç aklımdan çıkmıyor volkan o gün 10 küsür net top çıkartmıştı, ama hep ardından ofsayt çalınmıştı, tek tutamadığı topsa gol olmuştu.

1-2 maçla asıp kesme yok, aksine sık sık böyle sıçışlar yaptığı için artık gına geldi, fenerbahçe'nin kalesinde oynasın sorun yok, ama milli kalede iyi oynayamıyor bu adam. fenerbahçe'ye puan kazandırırken bizden her daim puan alıyor. motivasyon eksikliği filan yaşıyor herhalde anlamıyorum ki.
  • madyb  (17.10.12 08:34:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.