[]

Malatya havaalanı Şehir merkezi İnönü üniversitesi

Merhaba sevgili duyuru sakinleri.
Öncelikle saat 22 gibi malatyaya ulaştıktan sonra havaalanı servisleriyle gidilen şehir merkezi sonrası kalacak yer aramaktayım.. Saat 23 gibi şehir ulaşımı bitiyor sanırım. Hadi ulaşımı en son ihtimal olarak düşündüğüm taksi ile yaptığımı varsayarsak üniversite yakınlarında bir otel nasıl bulurum? buradan baktım da bir gecelik için 80 lira civarı çok geldi daha makul bir otel.. olmadı öğrenci evi bomanti biralar benden şeklinde düşüncelerim de yok değil.



 
geç bir cevap oldu sanırım ama
www.malatyaogretmenevi.com

www.malatya.pol.tr düşünülebilir miş. Onaylı misafir nasıl olunuyo bilmiyorum ama geç kalmadıysa bakabilirsin. yerler üniversiteye yakın değil ama zaten oraya hiçbir yer yakın değil . bu konukevleri merkezde her türlü ulaşım sağlarsın.
  • i am a legal alien  (19.10.12 23:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.