[]

m.d. house

yeni diziye başlayacağım dizi arıyorum. şu an için house en iyi seçenek gibi duruyor çoğu kişi beğenmiş. bu diziyi izleyenler düşüncelerini yazabilir mi ana konusu nedir kurgu vs nasıl sizce?




 
genel olarak her bölüm farklı konu işlenmeli bir dizi. ben de ilk 4 sezonunu izledim henüz ve devam edeceğim, dizi yoğunluğumu atlatabilirsem. sıra dışı hastalıklar oluyor, house ve ekibi bu hastalıklara çare bulmaya çalışıyorlar. baş rol oyuncusu egoist ama komik biri. tıbbi terimler, hastalık adları falan sıkça kullanılmakta. rahat ilerliyor yani, hani ana dizi olacak gibi değil de sıkmadan ilerlenen çerezlik dizi gibi. ama izlenirse kazanç oluyor illa ki, geçen vakte değiyor.


  • sizofren hayaller  (15.10.12 22:33:57) 
guzel ama bir sure sonra sikiyor. yani 5. sezonda biraktim ben dayanamadim. hep ayni geldi. game of thrones izledin mi?


  • lorenzen  (15.10.12 22:41:35) 
yok izlemedim onu da.


  • isimsiz uye  (15.10.12 22:48:15) 
Sikici falan degil bence. Super dizi. Hele sezon finalleri enfes. Sag gosterip sol vurmada degil bu. Cok farkli. Izle bence.


  • termostad  (15.10.12 22:50:13) 
başla hemen;)


  • yazbitmesinsipidikterlikdolabagirmesin  (15.10.12 22:50:42) 
Sonuna dek begenerek izledim sahsen. Hala da top 10 da ilk 5 ime girer rahatlikla. Tavsiye ederim.


  • Godless  (15.10.12 22:51:17) 
izlediğim,izlemekte olduğum yaklaşık 20 dizi yüzlerce film içinde sadece iki karakteri özlüyorum evet bildiğin özlüyorum. biri house, diğeri lebowski (dude) artık tahmin et nasıl bi dizi olduğunu.


  • soluman  (15.10.12 22:57:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.