[]

red bull nasıl böyle şeylere sponsor oluyor yahu?

enerji içeceği satarak formula 1'e böyle şeylere nasıl sponsor oldu bu şirket?




 
adamların 1. önceliği eğlence. Eğlenceye yatırım yapıyorlar. Sadece F1 değil pek çok extreme sporunun sponsoru red bull, en son dun atlayan Felix Baumgartnerında sponsoruydu. Ayrıca para parayı çekiyor adamlar sponsor oldukça kazanıyorlar.
ve enerji içeceği diyip geçmemek lazım. Enerji içeceği = Redbull gibi bir algı oluşturdu adamlar. bu çok büyük bir başarı.

  • Sskywalkeremre  (15.10.12 20:34:33 ~ 20:35:17) 
red bull coca cola nin. baska cevaba gerek var mi?
burn le karistirmisim ben pardon.

  • rentts  (15.10.12 20:37:59 ~ 20:46:03) 
geçen gün bunu konuştum yabancı bir arkadaşımla, şunu söyledi kendisi. Redbull'un ana geliri enerji içecekleri değil, bu tip content selling durumları.

skywalker'ın da dediği gibi adamlar tüm ekstrem sporlara sponsor olmuş durumda. Enerji içeceği olarak bakarsak sektörde yerliler dahil 15 farklı marka var. Ama bunların kaçı sponsor olabiliyor ona bakmak lazım. Misal burn, coca cola'nın, adamlar bu tip şeylere sponsor olmuyorlar bile

@rentts red bull coca colanın değil
  • bonjurkes  (15.10.12 20:38:16 ~ 20:39:41) 
ha eet ben de arastirdim da degilmis, ama ben sanki ustunde coca cola company yaziyo diye hatrliyorum.


  • rentts  (15.10.12 20:44:31) 
coca colanın elinde tutamadığı tek içecek sektörü sanırım enerji içecekleri


  • bonjurkes  (15.10.12 20:45:15) 
redbull avusturyalı bi şirketti diye hatırlıyorum. tam bir pazarlama mucizesi, herifler çok güzel reklam yapıyorlar. gerçekten de güzel etkinlikleri var yani, gerek stratos, gerek diğer ekstrem sporlar, gerek kendi uçağını kendin yap tarzı organizasyonlar, gerek birden bi meydanda ya da kampüste mini cooper'lı hatunların redbull dağıtması gibi enteresan olayları var. ben şahsen çok seviyorum adamları.


  • roket adam  (15.10.12 21:19:16) 
tam tersi hocam. burn coca colanın. hatta coca cola satan işletmelere ( bunlara gece kulupleri de dahil ) redbull sattırmıyor.
sözleşmede burn satma mecburiyeti var.

  • buubuu  (15.10.12 23:07:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.