[]

breaking bad

gus walt'tan niye bu kadar nefret ediyo? sürekli onu ikame edecek birini bulup walt'tan kurtulmaya çalışıyor ama niye? tamam, walt onun kimyageri gale'i öldürttü ama o gale'i öldürmese gus walt'ı öldürecekti..hank walt'ın bacanağı olduğu için desek, walt neden hank'e yol göstersin ki, gus'ın foyası meydana çıkarsa kendisi de biter, nitekim arabasına takip cihazını yerleştirmediğini gidip gus'ın yüzüne söyledi walt. gus'ın walt'tan neden sürekli kurtulmak istediğini anlayamadım ya.




 
walt gus için fazla zeki. gus ne planlıyorsa walt ondan önce tahmin etti ve olaylar bundan dolayı gelişti, gus'ın walt'tan nefret etmesi normal, aykut - alex olayı yani, walt büyümeden yerine adam yetiştirim dedi ama olmadı.


  • ananza  (15.10.12 14:36:52) 
1- walt'ın yerine birini bulmaya çalışmasının sebebi, walt'ın kanser olduğunu öleceğini biliyor
2- walt'un tek adam olması, iş açısından riskli bir bağımlılık yaratıyor. adam başım ağrıyo bu gece pişirmiyorum :) dese çok büyük sıkıntı olur. insanlar eşlerini hep bu yüzden aldatıyorlar işte...
3- walt, hank'e çok da yol göstermedi aslında zaten hank'in aradığı adam kendisi :), sadece yol göstermiş gibi yaptı. göstermekten kaçınamayacağı yolları gösterdi sadece.
4- takip cihazını gus'a söylemesinin sebebi gus'ın kameralarla kendisini izlediğini bilmesi. zaten biliyor görüyor adam yani cihazı takarken falan. walt niye gizli iş çeviriyomuş gibi yapıp gus'ı kızdırsın. mecbur kaldım da cihazı taktım diyor.
5- gus kimseden nefret etmez. o sadece iş icabı adam öldürür.. belki bir tek tekerlekli sandalyedeki adamdan nefret ediyordur. ama onu da iş icabı gerekmediği için öldürmüyor.
  • am  (15.10.12 14:51:38 ~ 14:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.