[]

thy kampanyaları

thy ne sıklıkla kampanya yapıyor?

avrupa 99 euro olan kampanyasını kaçırdım, temmuz 2013 te 10 kişi zurich-isviçre bileti alıcam şimdimi almak mantıklı yoksa kampanya yaparlarmı ileri tarihte?


 
zürih yerine basel-isviçre düşünürsen git easyjetten al, gidiş geliş 70 euro falandır.


  • siradisi00  (15.10.12 09:43:06) 
yaz sezonu içinde kampanya yaparlar muhtemelen.


  • contavolta  (15.10.12 09:44:22) 
@contavolta yaz kampanyasını ne zaman yapıyorlar? nisan mayıs gibi en geç bileti almamız gerek vize işlemleri için.

birde o kampanyalar hani şu sınırlı sayıda bilet satılan ve açıldığı gibi hemen biten kampanyalardanmı oluyor

@siradisi easyjette sabiha gokcenden kalıor birde baselde uzakmış baya öneri için tesekkurler yinede
  • eja  (15.10.12 09:53:55) 
2 ay önce falan başlar muhtemelen ama kesin bişey de diyemiycem. tabiki belli sayıda bilet çıkıyor bu kampanyalar için ama işte herkesin gideceği bi tarih oldaıktan sonra alabilirsiniz benc.


  • contavolta  (15.10.12 12:10:17) 
thy yerine swiss ile uçun. çok daha ucuza gelir.


  • faaip de oiad  (15.10.12 18:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.