[]

laptop için sırt çantası...

Öncelikli sorum laptop'ı sırt çantasında taşımak mı daha iyi yoksa el çantasında mı?

Sırt çantası almaya karar verdim birkaç yere baktım ama laptop'ı darbeye karşı koruyacaklarmış gibi gelmedi baktıklarım. Sanki normal çantaya ayrı bir bölme yapıp millete satıyorlar geldi bana. Yanlışta düşünüyor olabilirim?

Eğer "Ben şöyle bir çanta kullanıyorum, müthiş koruyor laptop'ımı çok da rahat." diyen varsa veya şunu kullanabilirsin bu iyi bişeye benziyor dediğiniz önerilerebileceğiniz çeşitlerini bekliyorum.

 
laptopuma kazak gibi bişey yaptırdım, alelade bri sırt çantasında taşıyorum gayet güzel. bunların hazırları da var.

el çantasında "gel beni çal" diye bağırıyor sanki.
  • kurukafa  (05.12.08 19:57:46) 
"normal çantaya ayrı bir bölme yapıp millete satıyorlar." konusunda hatalı düşünüyorsun,
targus iyidir, targus al.

tsb084 modelini kullanan bir tanıdığım var ama yurtdışından getirmişti burada var mıdır bilmiyorum ? varsa da fiyatı nedir?

not: fiyat aralığı belirtmemişsiniz.
  • lejant  (05.12.08 20:51:06 ~ 20:51:34) 
yaklaşık iki yıldır sırt çantası ile dolaştırıyorum aleti.. ilk araştırmalarımda ben de targus'a falan rastlamıştım, hakkı var iyi çanta.. onun bi alt kalitesi caselogic'in miydi neydi tam hatırlamıyorum.. ha ben 30 milyona aynen senin dediğin tatta bişi almıştım.
üç bölmesi var arka kısımda bi laptop koyma yeri var, boşluk kısımlara da adaptör falan sokuşturuyorum, diğer bölümlere kalem defter eşya şemsiye zart zurt..

tecrübeyle sabittir birincisi elle taşımak hangi eline alırsan al istersen omzuna tak bir yerden sonra çok yoruyor, sırt çantasını iki omzuma da takıyorum, yine bir ağırlığı var elbet saatlerce gidince o da yoruyor ama kesinlikle elde taşıma ile mukayese edilemez..

ikincisi el çantalarına yeterince eşya koyamıyorsun.. benim gibi gezginsen mutlaka sırt çantası al..

üçüncüsü kurukafa'nın da dediği gibi, el çantasında laptop olduğu belli, ki malum günümüz şartları kapkaç vs daha kolay.. sırtınızda iki omzunuza taktığınız spor görünümlü bir çantadan laptop çıkardığınızda insanlar hayli şaşırıyor..

dördüncüsü, kalitesi elbet fiyatı ile değişiyor ancak bence o bölme olayına çok takılmayın, daha önemlisi çantanın alt kısmı yumuşak mı yani çantayı bir yere koyduğunuzda zarr görür mü ona bakın derim..

beşincisi bir de bunların üstüne benim gibi bisikleti sık kullanan biri iseniz, sırt çantası candır..
  • p shadow  (05.12.08 21:19:58) 
sirt cantasi daha saglikli. targus u öneririm ben de.


  • atmacaged  (05.12.08 21:27:20) 
fiyat aralığı demişsiniz de max 70 ytl verebilirim.


  • ocanal  (05.12.08 21:39:29) 
böyle ilanları değerlendirseniz mesela:

www.sahibinden.com
  • prodeq  (05.12.08 22:46:27) 
2 yıldır sırt çantasında taşıyorum notebook'u istisnalar haricinde. bir kere eğer omzunu, belini belertmek istemiyorsan kesinlikle sırt çantası kullan. sağlık açısından bu şart gibi. dezavantajları var. bir kere özellikle yaz günlerinde sırtı inanılmaz terletiyor. ikincisi eğer çalışıyorsan ve çalıştığın yere ceketle gitme durumun varsa anasını ağlatıyor ceketin hakeza gömleğin.

ama ne olursa olsun sırt çantası iyidir. ben targus kullanıyorum daha söküğü yok çantanın. indragandi.com'dan 39 liraya almıştım. şu anda 70'den fazla olacağını sanmam.

sırt çantası aldığın için de "bir yerlere giderken tişört mişört bir şeyler sıkıştırırım" şeklinde düşünme sakın. adaptor, mouse, defter, kalem malem derken çanta doluyo.

edit: benim kullandığım ürün bu. bu arada indragandi bayağı şık indirimle satmış bunu. helal.
  • teritori  (05.12.08 23:17:18 ~ 23:18:41) 
çalışmıyorum öğrenciyim. Ceket kesinlikle giymiyorum. Spor kıyafetler giyiyorum genelde zaten sırt çantası almamın nedeni de birazcık bu. Spor bir kıyafet giymiş birinin elinde el çantası saçma duruyor. Verdiğiniz öneriler için teşekkürler. 35 ytl gayet iyi bir fiyat bunu değerlendirebilirim.


  • ocanal  (06.12.08 10:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.