[]

cüzdan önerisi

şöyle kullanışlı bi cüzdan almak istiyorum, içine nüfus cüzdanı da girecek cinsten, var mıdır şuna bakmalısın diyebilecek olan.

ama en önemlisi cüzdan nerden alınır beşiktaş ve beyoğlu civarında?


 
istiklal'deki quicksilver'da güzel cüzdanlar mevcut. en son 29 TL idi.


  • 9kuyruklukedi  (14.10.12 22:51:23) 
oraları bilemicem ama samsonite'in güzel cüzdanları var. bu arada nedense erkek olduğunu var saydım. kadın cüzdanları her yerde çeşit çeşit zaten. ben accesorize ve mango takılıyorum genelde onlar için de.


  • dasher  (14.10.12 22:55:34) 
erkek cüzdanı olacak evet, şöyle neticemde paralanacak kalitede ve ve kullanışlı bi şey istiyorum ama nerde isteyebileceğimi bilmiyorum


  • tempor  (14.10.12 22:58:44) 
geçen sene sevgilim beğenmişti, gittik doğum günü için aldık ona. o zaman 120tl filandı sanırım. hala catır catır kullanıyor, üstelik üzerine kahve filan da döktü bir ara. dockers'ın cüzdanını sanıyorum 1 senede harap etmişti kendisi. forum istanbul'da var mağazaları. başka nerede var bilmiyorum. bir bak derim.


  • dasher  (14.10.12 23:07:06) 
kanyon ve cevahirde var, teşekkür ederim!


  • tempor  (14.10.12 23:13:03) 
adres veremeyeceğim; ama şu siteye bakabilirsin. matraş iyidir.
www.matras.com

  • subseven  (14.10.12 23:29:43) 
matraş iyidir. eğer spor cüzdan alacaksanız fermuar kısmı kot pantalonun arka cebinde delik açıyor, unutmayın :)


  • sle  (14.10.12 23:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.