[]

Fit olmaktır dileğim

Ama nasıl? 95 kilolarda bir insanım, istiyorum ki şöyle yağları yakayım da çeki düzen vereyim. Bunu yaparken bir diyete bağlı kalmayı, protein tozudur vs tüketmeyi istemiyorum. Diyeti bir süre yapsam da devamı gelmez çünkü.

Spora yazıldım ama işten güçten gidemedim de. Durum tıkanık yani :/ Şimdi p90x'e bakıyorum, evet ağır ama benim kafama takılan acaba bana uygun mu? Nihayetinde ilk amacım yağ yakmak. Bir akıl fikir verin ey Felixler.


 
kardiyo yapsan yani en basitinden kossan , olabildigince de yediklerine dikkat etsen zaten kilo verirsin. belli bir degere ulastiktan sonra da vucudunu istedigin gibi sekillendirmeye calisabilirsin. ama iste kosmak o kadar da zor birsey degil.


  • harrage  (14.10.12 22:35:05) 
ben arkadaşın gazıyla başladım, öyle ciddi bir diet de yapmıyorum. haftada 3 gün spora gidiyorum. 45 dakika ağırlık kaldırma + 30 dakika kardiyo oluyor bu. bir tek beslenme şeklimi değiştirdim. et, tavuk yemekten korkmuyorum çünkü protein olduğu için hem beni tok tutuyor hem de yağ olarak da dönmüyor. dediğim gibi diet değil hani sadece beslenme şekli bu. fast food, abur cubur, colayı filan bırakmaya çalışsam da olmadı. hani haftada 1-2 gün gaza yiyip bunlara abanabiliyorum. cuma-cumartesi bira içmesi de var. buna rağmen ayda 2 kilo verdim ki bunun içinde vücudun yaptığı kas da var.-hayatımda ilk defa spor salonuna gidiyorum.- bu yüzden yeni spora başlayan biri olarak önerim spora gidersen düzenli olarak vücut illaki kendini toparlar, kilo da verirsin.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (15.10.12 01:15:16 ~ 01:17:52) 
p90x ağır gelir ise p90 veya p90m daha uygun olabilir.


  • oda sicakliginda saklayiniz  (15.10.12 12:31:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.