[]

Pc başında fazla vakit geçirmenin hafızaya etkisi ?

Pc başında fazla vakit geçirdiğimde unutkanlık sorunu yaşıyorum.Okuduklarım aklımdan uçuyor sanki.Sizde de böyle oluyor mu ?




 
Bende oluyor. Özellikle sözel anlamda ciddi hafıza sıkıntısı çekiyorum.


  • Raymond  (14.10.12 21:28:08) 
Tam tersi, özellikle oyun oynadıktan sonra beynim cilalanmış gibi hissediyorum daha hızlı daha rahat düşünüyorum. Ama bunun dışında bütün gün sörf yapıp, odaklanmadan vakit geçirince dediğiniz oluyor. Ancak bunun bilgisayarla alakası yok. Boş otobüs seyahatleri de aynı etkiyi yapıyor.


  • vexations  (14.10.12 21:31:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.