[]

pazar günü niye internettesiniz ?

soru başlıkta. hadi benim arkadaş yok,çıkıp dolaşamıyorum. sevgilim yok çıkıp sevişemiyorum peki ya sizler ?




 
evi temizledim bütün gün
yarın da denize gidicem

  • neira  (14.10.12 17:12:25) 
benim de yok, gel beraber sevişelim


  • qwermans  (14.10.12 17:12:41) 
dün altı saat bugün üç saat sınava girdim. sevgilim yurt dışından geliyor onu bekliyorum ondan.


  • ayiadam  (14.10.12 17:13:12) 
arkadaşım yok
sevgilim de yok
çalışılması gereken derslerim var
motivasyonum yok
  • modern ortam romantikleri  (14.10.12 17:13:43 ~ 17:14:13) 
arkadaşım var
sevgilim var
vakit var

ama istemiyorlar benle konuşmak şuan.
  • bırboludort  (14.10.12 17:17:14) 
çevremdeki adamların beş parası yok.
gel gezmeye gidelim desen "aauuöw, keüww" yaparlar.
5-6 erkek gider "recep ivedik" izlerler.
adama gel "cem yılmaz izleyelim lan.. hayatında bu adamı kaç kere izlicen?" desen ben internetten izliyorum der.
öyle yarrak bir arkadaş çevrem var.
sevgili olayında ise bu cem yılmaz olayı aşıyor biraz.
herşey ikiye katnlıyor.
malesef bende kız arkadaşına para ödetmeyen tiplerdenim.
zaten uzun zamandır görüşmüyoruz belki de ayrıldık galiba lan.
  • pukay de souza  (14.10.12 17:24:16) 
sınav var çalışamıyorum, dışarı çıksam içim rahat olmaz.


  • bass solo take one  (14.10.12 17:30:39) 
arkadaşım yok.
sevgilim de yok.
rapor yazmam gerekiyor. kağnı hızındayım, sıkıntıdan öldüm ama bitmesi lazım :/
kaytarıp kadıköye ineyim kitap mitap bakayım dedim, ama çok harcadım bu ara parasızım. sinemaya gideyim dedim doğru düzgün film bile yok yakınlarda. oef.
  • bxgx  (14.10.12 17:51:38) 
sadece pazar değil, her gün okuldan sonra arkadaşlarımla görüştüğümden/görüşebildiğimden pazar gününün ekstra bir tatil havası yok benim için.

ayrıca sevgilim var ama uzakta :(
  • sizofren hayaller  (14.10.12 18:19:42) 
para yok. dışarı çıksam, eve gelene kadar en az 10-15 papel gider. akşamda bi mekana gidecek olsam 2 bira içsem 15 de o oldu sana 30 lira hesap.
öğrenciyim burs arıyorum.

  • paramesyum  (14.10.12 19:15:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.