[]

Yurtdısındaki bir kişi veya kuruma dava acma

Dostlar seattle da sahibi Bahadır Acuner isminde türk olan bir ucus okulu(acuwings flight school )tarafından dolandırıldım. Paramın buyuk kısmını aldım ama 6000$ kadar daha almam gerekiyor benim hesabıma göre ama uctugum ucakların fiyatını oldugundan fazla göstererek bu 6000$ ı vermek istemiyor. Elimde ucagın benım dedigim fiyatta oldugunu destekleyen belgeler ve bu okulun yaptıgı bazı yolsuzlukları destekleyen belgeler var.

Ben bu okulla ilgili yasal olarak ne yapabilirim ? Ne kadar zaman alır ? Getirisi göturusu ne olur ? 10 dk kadar zamanı olanlar için asagıdakı blogta basımdan gecenlerın ayrıntısı mevcut.

Yardımcı olabilicekler varsa lütfen buradan, ekşiden veya krstshn1987@hotmail.com adresinden ulassınlar. Cok buyuk yardımınız dokunur. Avukat için de elimden geldigince ödeme yapabilirim.

Edit : linki unutmusum. buyrun : theacuwingsdelusion.blogspot.com

 
Şimdi çıkıyorum akşam bakayım silmezseniz soruyu.


  • Esseh  (14.10.12 14:46:29) 
Lütfen. Silmeyecegim.


  • krstshn  (14.10.12 14:49:20) 
Türkiyede dava açarsan türkiyeye girene kadar bi bok olmaz, hatta tutuklama kararı çıkmadıysa türkiyede de bi bok olmaz. ABD'de dava aç, muhtemelen sikerler onu. Para pul meselelerine çok önem veriyo o götler.


  • lpgli tosbaga  (14.10.12 15:22:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.