[]

WPF temayı nasıl ekleyebilirim?

wpf toolkit indirildi,kuruldu referans olarak wpftoolkit.dll projeye eklendi.projede tüm .cs dosyalarına using Microsoft.Windows.Controls; eklendi,tüm xaml dosyalarına xmlns:toolkit="schemas.microsoft.com" eklendi.

1)Burdan sonra temayı aktif etmek için ne yapıcam?
2)yabancı siteden baktım yanlış mı gidiyorum?

 
naaptın hacı? wpf toolkit öyle bir şey değil ki? sana kullanabileceğin 3-5 ekstra component veriyor o kadar. Visual Studio'da toolbox'a sağ tıklayıp choose items diyip .dll'i göster. sonra programın herhangi bi ekranında kullan, ya da kullanma. her .cs'e xaml'a eklemene gerek yoktu.


  • kta  (14.10.12 01:59:53) 
muhtemelen toolkitin son sürümünü üklemiştim dediğin şekilde yaptım sadece sol tarafa calendar vs 5-6 tane yeni nesne geldi.görünen başka bi değişiklik yok.pencerenin genel halini nasıl değiştiricem peki?hani wpf ile çok güzel görüntü kalitesi oluodu fln o neyle oluo?


  • amusan  (14.10.12 03:21:01) 
tema diye bir şey yok wpf toolkitte.

projeyi açarken wpf projesi olarak açtığına eminsin değil mi? windows forms projesi mi açtın yoksa? forms ile wpf arasındaki farktır işte wpf'in güzelliği.

wpf'in genel halini beğenmiyorsan style'lar yükleyeceksin sağdan soldan. wpf toolkit o işe yaramıyor.
  • kta  (14.10.12 14:08:44) 
wpf açtım projeyi ama buton listbox vs. componentler windows.formdakinden farklı deil.onları değiştirmek için style yükleme olayını yaparım da sen en başta görüntü güzel olmak zorundadır wpfde diosun öle mi?


  • amusan  (14.10.12 18:12:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.