[]

vizelere nasıl çalışmalıyım?

arkadaşlar geçen sene not ortalamamın çok düşük olmasından dolayı bu sene kasmak istiyorum.Ama ders notları da çıkmış sorular da yetmiyor bana daha fazla çözümlü örnek lazım,biliyorum kafam almıyor çok soru çeşidi görmeden.

Eğer benim gibi biraz geç anlayanalr varsa bana birşey önerebilirler diye düşünüyorum.Acaba internette konu anlatımı video soru çözümü(tür-ing farketmez) gibi şeyler bulabilirmiyim?yardımları bekliyorum :)

not:bölüm inşaat mühendisliği.

 
bu sene kasıyorumculardansın sen panpa. kasamazsın.

cevap: planlı, günlük çalış. kafa geç alıyorsa son gece çalışma seni paklamaz.

@mega

mühendislik derslerinde konuya çalışılmaz kardeşim. direk çözümlü sorudan anlamalısın olayı. ayrıca össye hazırlanır gibi yüzlerce problem çözmene falan gerek yok. önceki yılların çözümlü sorularını çöz, baktın çözemiyorsun ezberle. ciddiyim ezberli. bi eğim-sehim sorusu vardı. formülleri ezberlemek integre etmekten kolaydı amk :D bizim arkadaş ezberleyip o soru sayesinde mukavemeti geçmişti.
  • japon askeri  (13.10.12 20:39:40 ~ 20:47:50) 
hocam günlük çalışmak istiyorum ama bana çok fazla çözümlü soru lazım ani günlük çalışıyorum konuyu gayet iyi anlıyorum soruya gelince birşey yok.


  • megacracker  (13.10.12 20:43:34) 
dersleri boş geçme derste öğren gerisi kolay


  • merkezefendi  (13.10.12 21:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.