[]

Erkekte seyrek saça yakışan model?

şöyle ki,
hem seyrek, hem kıvırcık-dalgalı arası, telleri kuru, derisi yağlı, saçma mı saçma bir saça sahibim. yavaştan köşeler açılmaya başladı, üstten bakınca ön-üst-orta bölümde seyreklik göze çok çarpıyor.

açıkçası kısa saçla dolaşmak istemiyorum artık. uzatsam arda'nın nah şu "(git: live.sporx.com )" saçı gibi oluyor, tabi bunun biraz daha seyreği.

ne yapsak ne etsek hacu ya. beckham gibi stil yapamayacağımı biliyorum da, ne bileyim, bişeyler önerseniz? saç ektirecek para da zaman da yok.

not: yaş daha 22. bu arada hepten dökük değil lan saçlar. seyrek işte.

ekleme: aha bunun gibi saçın görünümü: 2.bp.blogspot.com tabi bunun siyahı ve biraz daha sikko kıvırcıklığa meyilli hali.

 
geç ayna karşısına deneme yanılma yöntemiyle bul. jude law fotoğraflarına bakıp o modelin sana da yakışacağını hayal ederek olmaz. kısacası tipin neye müsait neye değil bunu en iyi sen bilirsin. "sana piramit modeli saç kesimini öneriyorum. çok beğeneceksin" şeklinde tavsiye vereceğimiz; saç modellerinin isimlendirildiği ve evrensel normlara ulaştığı bir "şekilcinin el kitabı" da henüz bize ulaşmış değil.

saç modelinden başka tavsiyeler verebilirim. yaşın 22 ise ve saçların seyrek-sikko bir formda ise dökülme ve kelleşme sürecini yavaşlatmak adına "şekil veremiyorum" kaygısı gütmeden mümkün olduğunca kısa tut. jöleden, waxtan uzak dur. kuru-kısa-temiz saç her zaman için iyidir.
  • dayrise enterprises  (13.10.12 00:30:41) 
dostum üzgünüm öyle bir model yok :( napsan olmaz seyrek saça. hobi edinmeyi denesen?


  • snape i başından beri tanırım  (13.10.12 00:36:51) 
arda'nın nah o hali olun bence. gayet sevimli.


  • 9kuyruklukedi  (13.10.12 01:13:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.