[]

Ankara-ODTÜ GVÖ ilköğretim okulu

Bir sınav sebebiyle bu pazar ODTÜ GVÖ ilköğretim okulunda olmam gerekiyor. Otobüsle istanbul'dan gelicem. Herhalde AŞTİ'de iniyoruz. Ondan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ki buraya gideyim. Ayrıca ODTU A1 kapısı İİBF B-binasından da servis kaldıracakları için bunlardan birinin de yol tarifi yeterli olur sanırım. Hangi otobüse binmek gerek falan?




 
AŞTİ'den çık, kesinlikle AŞTİ içinde taksiye binme (bkz: aşti'deki taksiciler)
Yoldan bi taksi çevir, ODTÜ ama bilkent kapısından de, zaten kapıdan girdikten sonra ilk karşına çıkan bölge gideceğin yer.

  • lpgli tosbaga  (12.10.12 22:25:10) 
ne kadar tutar taksi?


  • accorbite  (12.10.12 22:27:17) 
bilmem ben türkiyede bile diilim ki :D


  • lpgli tosbaga  (12.10.12 22:27:40) 
Ha A1 kapısına gitsem de olur dersen. AŞTİ'den çık sağa doğru devam et konya yolundan aşağı in eskişehir yolu üzerinde armadayı göreceksin dolmuşa bin. 10dk yürüme tutar 10-15 dk dolmuş tutar. Ederi de muhtemelen 2 lira felan olur.


  • lpgli tosbaga  (12.10.12 22:30:38) 
kalkınmanın sınavına gireceksin büyük ihtimal. sabah 7-8 gibi insen sınav 10da. lpgli tosbganın dediği gibi yapabilirsin ama ankarayı hiç bilmiyorsan tavsiye etmem. taksi 10 lira civarı tutar. 9-12 arası falan. iibf b binası denilen yer işletme bölümü. öğrencilere sorarsan bakarlar bönbön işletme dersen gösterirler.

eğer ulusoy ile gelirsen söğütözünde in. hem pis taksicilere denk gelmezsin hem de yolun karşısına geçip dolmuşa binip 2 lira ile odtüye ulaşabilirsin. evet evet sen ulusoydan al almadıysan. bir de dolmuş durunca binerken sor odtünün içinden geçiyor mu diye. bazılarında odtü yazıyor ama a1de bırakıyorlar.
  • ayiadam  (12.10.12 22:40:14) 
he ya kalkınma'nın sınavına gircem. Kamil'den aldm bileti. 10 lira ise sorun olmaz ya :) 50 lira bilete veriyoruz 10 lira da taksiye verelim :) çok sağolun dostlar! Aştiden çıkışta taksiye biniyoruz bu durumda. A1'de bırakmaları yeterli, ilanda dediğine göre A1 kapısından servis kaldırcaklarmış zaten.


  • accorbite  (12.10.12 22:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.