[]

uzun hikaye

var mı giden? yarın gitmeyi planlıyorum. önden bi kaç güzel şey söyleyinde ön yargı ile bakıp öyle gidiyim filme :)




 
Gitmedim kesin gideceğim.

Ama şunu söyleyeyim, Modern hikayeciliğin zirvesi Mustafa kutludur, o yüzden senaryo süper.

Kenan İmirzalıoğlunun muhteşem bir oyunculuk çıkarttığını söylüyorlar. Fragmandan da öyle anlaşılıyor oda bir artı.

Yan oyuncular zaten süper zafer alagöz, cengiz bozkurt memduh başgan filan.

Kısaca git.

gidince yorumlarını da söyle benim vaktim olsa bugün gidecektim.
  • efrasiyab87  (12.10.12 21:40:30) 
tamam yarın gidicem. buraya yazarım yorumları.

edit: film çok iyidi ben çok beğendim.
  • nemo problemo  (12.10.12 23:04:34 ~ 13.10.12 21:51:28) 
Az önce izledim. Sıcak sıcak yazıyorum. Osman sınav ve kenan imirzalioğlu uzun zamandır uyum içinde başarılı projelere imza atmış iki isim. Bu kişilerden kötü bir sonuç bekleyemezdim. Umduğum gibi de oldu. Filmi beğendim. Tavsiye ederim. Şu an vizyonda ki filmler içerisinde gidilebilecek 2-3 filmden biri.


  • ceylan2271  (13.10.12 23:09:59) 
iyi oyuncunun bu kadar bol olduğu bir ülkede tuğçe kazaz'a esas kadın rolünün oynatılmış olması filme gitmeme gerekçem olacaktır. (tuğçe kazaz kimdir? böyle bir rolü almasında etkili olan nedir? merak ediyorum gerçekten.)


  • 9kuyruklukedi  (13.10.12 23:37:03 ~ 23:38:00) 
@9kuyruklukedi

seninle aynı fikirdeyim ta ki filmde onu görene kadar. bence rolün hakkını vermiş.
  • nemo problemo  (14.10.12 00:11:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.