[]

beta'daki troll uygulamasını beğendiniz mi?

sizce nasıl? siz de benim gibi hızınızı alamayıp düzinelerce yazarı eklediniz mi troll diye?




 
bir işe yarıyorsa olabilir.


  • zenigt  (12.10.12 19:02:42) 
ben çok beğendim ve yardırdım valla, şimdiden 37 tane oldular


  • bi sey dicem  (12.10.12 19:07:37) 
ne keyfi kalıyor ki aga.

Çoğu zaman ayar entry, cevap entry giriyoruz legal olarak.

havada kalıyor sonra entrylerimiz. "ne diyor bu mal nezaretten" diyorsunuz sonra. ama ben orda üstteki adama ayar vermişim aslında.

vs vs vs.
  • nezaretten taharet  (12.10.12 19:09:38) 
bence sözlüğe zararlı. beğenmediğin her görüşteki adamı kara listeye ekle sonra dünyaya hep kendi bakış açından bak. ulusalcılar cemaatçilerin yazdığından haberdar olmasın falan.

karşı tarafın yüzüne hiç bir gerçeği vurama, kendi görüşünde olanlar birbirilerini gazlasın.
  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (12.10.12 19:14:44 ~ 19:15:28) 
popüler bir troll listesi var mı tavsiye edeceğiniz bu arada?


  • ground  (12.10.12 19:16:02) 
ben eklemedim de beni ekleyen çok olmuştur :)


  • historien  (12.10.12 19:16:52) 
ben bayıldım gerçekten süper olmuş sabah akşam trollük peşinde koşan liseli ergenlerden kurtulduk


  • owencan  (12.10.12 19:47:29) 
ben faydalı bulmadım, çok iyi bir yazar olduğuma inanıyorum şahsen. iyi bir yazar olmanın yolu da iyi bir okur olmaktan geçer önce, sansür sansür diye gezinip otosansür yapmak yanlış geliyor bana.


  • gercekten mukemmel bir insan  (12.10.12 20:01:33 ~ 20:01:55) 
ben beğenmedim. istemediğin, hoşuna gitmeyen herşeyi yok sayabildiğin bir dünyada yaşamıyoruz, o yüzden manasız geldi bana bu uygulama. kimseyi eklemedim, eklemeyi de düşünmüyorum. bir de eski mallar listesinde hem entry takibi yapabiliyor, hem de sana mesaj atmasını engelleyebiliyordun kişinin; bunda ise hem entry takibi yapıp hem mesaj engelleme bile yapamazsın. hoş değil yani.


  • devilred  (14.10.12 03:09:12) 
bayıldım.

insanlar objektif olmak zorunda değiller. biz devlet değil, insanız. kardeşim ve arkadaşının ettiği kavgada, ben kardeşimin tarafını tutarım. çünkü ben insanım, subjektifim.

ben bakımsız kızlarla konuşmayı sevmem, boş muhabbet yapan adamlarla konuşmayı da sevmem. uzaklaşırım hemen. çünkü ben insanım, devlet değilim.

dolayısıyla bir internet sitesinde de görmeyi istemediğim yazıları görmem. görmek zorunda da değilim. örneğin; kendine hayvansever diyip her 10 günde bir "işkence görmüş hayvan haberi" paylaşıp haftamı siken tipleri görmek istemem. ya da bütün gün belli formatta entrylerle ortalığı karıştırma sevdalısı sosyopatları da görmek zorunda değilim.

dediğim gibi; çünkü insanım. benim tercihlerim var. ve ben objektif olmak zorunda değilim. görmek istemiyorsam solcu entrylerini görmem, sağcı entrylerini görmem. niye zorla göreyim amk? sen 2 tarafı okumaktan zevk alıyorsan oku, ben tek tarafı okumaktan zevk alıyorum.
  • kameramotor  (14.10.12 10:12:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.