[]

ispanyollar niye boyle?

2 yildir tramway kullaniyorum. envai cesit turistle karsilastim. ama bilhassa ispanyollar tabiri caiz ise dayak yemek icin yaratilmislar gibi. paldir kuldur tramwaya binmeler, arkadasi taa arkada olsa bile ismail abi gibi hoopp naber demeler, yuksek sesle konusmalar. bunlar kendi ulkelerinde de boyleyse toplu tasima araclari karilar hamami gibidir ya.




 
abi avrupanin apacileri iste ya.

hayatlarinda görmedikleri ilgiyi bizim erasmusculardan görüyolar avrupada.
  • serabetan  (12.10.12 09:58:37) 
ispanyollara söz hakkı doğurmadan cevap veriyorum. akıllı olun olum 2 dakka adam olun adam. milletin karısı kızı var zibidilik yapmayın derseniz anlayacaklardır.


  • forbidden archangel  (12.10.12 10:00:01) 
he bi bunlar bi de portekizliler zaten

hatta apaciliklerine bakmak icin basitce

(bkz: portekiz milli futbol takımının berberi)
  • serabetan  (12.10.12 10:00:16) 
o tramvayı ben de 3 senedir kullanıyorum. bütün turistlerde böyle bi rahatlık var. bağıra çağıra konuşmalar falan ne ararsan. yalnız nefes almadan konuşma konusunda italyanların eline kimse su dökemez.


  • lazpalle  (12.10.12 10:00:37) 
hepsi aynı ama bence kendi ülkelerinde böyle değiller. ingilizlerle uzun yolculuk yaptık, gece yarısı anırarak gülüp konuşuyorlardı. yanımdaki kadın bunları yiyecekti resmen delirdi. ben sinirden gülüyorum napıyım bir şey desen adam sırıtıyor. herhalde içlerinden burası Türkiye koy g.tüne gitsin falan diyorlar.


  • crimsonlady  (12.10.12 10:38:59) 
Walla onlardan biriyle evli olarak ve ispanya nin farkli yerlerinde kalmis biri olarak diyebilirim ki en güzel aciklamayi serabetan yapmis. :)
Ulkelerinde de böyleler .

  • The Pleasure of Pain  (12.10.12 10:46:16) 
bu ibnetorlar ile 2010 dunya kupasi sampiyonu olduklari zaman nefret etmstim. hani tamam anladik dunya sampiyonu oldunuz ama bu kadar kaba olunmaz be arkadasim. serabeten de dogru demis amk. bir tane deniz diye kiz vardi. mk kezbani yapismisi bu ispanyollara. 5 erkek aralarinda donmustur artik kizi.


  • charlotte blanc  (12.10.12 11:13:11) 
nasıl anlıyorsun ispanyol olduklarını?


  • Ryu  (12.10.12 13:32:26) 
@ryu

dilinden hocam.

ben portekiz ya da ispanyol+ latin amerika ayirt etmiyorum. ispanyol hepsi.
  • serabetan  (12.10.12 13:40:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.