[]

İrlanda vizesi

diyelim ki ab uyesi bir ulkede ogrenci statusu ile bulunan bir t.c vatandasi, bulundugu ulkenin irlanda konsolosluguna basvurarak vize almak istedi. bu durumda turkiye'deki gibi cok kastirirlar mi? yurtdisinda olup da buna benzer bir basvuru yapan var mi aranizda?

ps: gidis amaci arkadas ziyareti.


 
öğrenci statüsü değişiklik gösteriyor. oturma izninizi aldıysanız, çok problem çıkaracaklarını zannetmiyorum.


  • gereksiz insan  (11.10.12 13:33:43) 
avusturyadan alman oturumu aldim stajlarim icin iki kez.

ikisindede sigortam yoktu almanya icin(e-card denilen kart vardi, euda gecerli ama ek belge gerekiyo yurt disi icin,almadim ek belgeyi), kalicak yer göstermedim, yurt disi sigortasi etc göstermedim,hesabimda para göstermedim.

sadece calisma izni, avusturyadaki oturum kartim, sicil kaydi, ikametgah, ögrenci belgeleri, sirketten gelen sözlesmeler ile basvurdum, zaten calisma izni haricindekiler sürekli elimin altinda bulunuyo,yani sorunsuzca basvurdugum gün verdiler vizeyi.

ayrica eksik belge önemli degilse zaten eksikde olsa konsolosluktaki yardim ediyo, amaaan buna ihtiyac yok zaten diyo. zaten elinizde bir cok belge olacaktir, bence ek sadece rezervasyon, kalicak yer, ucak bilet ve hesabinizda yeterli para varsa , ögrenci belgelerinide fotokopi olarak götürün rahatca alirsiniz.

fikir verir umarim.
  • serabetan  (11.10.12 13:37:51 ~ 13:38:39) 
tavsiyem, ordaki arkadasinizdan davetiye filan istemekle ugrastirmayin. basit bi rezervasyon yapip götürün.


  • serabetan  (11.10.12 13:38:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.