[]

ipod touch yerine sim kilitli iphone 5

simdi iphone 5 i almak istiyorum ama cok pahali. simdi diyorum ki amerikadaki arkadasima soylesem 199 dolara alsa kontratli iphone 5 verse kargoya gonderse bana. su anda kaldigim ulkede gumruk vergisi diye birsey yok.

ben o telefonu ipod touch gibi kullansam zaten butun konusmalarimi falan internet uzerinden yapiyorum normal konusmalarim icin de sirket telefonunu zaten her zaman tasiyorum yanimda, yine iki telefon tasiyor olacagim.

ne dersiniz mantikli mi? yarin obur gun kirilirsa kirdiririm parasini verip kirdirilmazsa da ipod touch daha pahali zaten.

 
aylik faturalari odemek lazim.


  • arayici oynarim  (11.10.12 12:14:14 ~ 12:14:35) 
taksitli ürün alıyorsun, yani kontrat altına giriyorsun.

şimdi apple.com'a gir ve sana bunu satıyorlar mı, sana gönderiyorlar mı diye bak bakalım :)

adamlar enayi değil yahu, , parasını tahsil edemeyeckleri kişilere kolay kolay satmıyorlar.

gerçi kanada'da doktoraya giden arkadaş almıştı öyle, sonra doktorayı bırakıp kaçtı türkiyeye. ama o sırada resmi olarak kanada'da yaşıyordu, o yüzden alabildi kontratlı telefonu.
  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (11.10.12 12:15:09) 
arkadasim oraya exchange ogrencisi olarak 4-5 ayligina gitmisti.2-3 ayi kaldi simdi. sorarlar mi sen ne kadarligina buradasin diye falan?


  • acan99670  (11.10.12 12:44:07 ~ 12:47:10) 
şuraya gidiyorsun: store.apple.com

check check eligibility'ye tıklıyorsun, social security number'ını falan yazıyorsun, öğreniyorsun sana veriyorlar mı vermiyorlar mı.
  • buyuyup buyuk adam olacaktim  (11.10.12 12:53:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.