[]

Cool nasıl olunur ?

Bu duyuru sebebiyle : eksiduyu.ru

Herkes der ki cool ol.
Nedir bu cool olmak ;
1- Somurtkan mı olayım
2- kimseyle konuşmayayım mı (o zaman asosyal olmazmıyız)
3- herkesi küçük mü görmeliyim ?

 
yok.
işin olayı insanlarla arana biraz mesafe koymak ve davranışlarının bir ağırlığı v etkileyiciliği olması.
sabah serinliği gibi düşün üşütür ama seversin. çok soğuk olmasa bile hissedersin. onun gibi bir etki bırakman gerek.
bir de bu tür şeyler oldum deyince olunan şeyler değil. karakterinin öyle olması gerek.
sen nasılsan öylesin.
  • goldentitan  (10.10.12 22:05:28) 
Burada insanların birkaç satırla dertlerine derman olmasını beklemiyosun herhalde??? Her insanın bu sorulara verdigi cevaplar birbirinden farklı o yuzden herkes farklı farklı kişiliklere sahip oluyor oyle degil mi? Onceki sorunda demissin ki kendin oldugunda insanlar seni hor goruyor uzaklasiyor. Yasin kac bilmiyorum (ben 40) ama bu soyledigin sey klasik ergenlik sıkıntısı. Zaten hayatta bi yer edinmek denen sey tam olarak "kendin olmak" ile "mecburiyetler" arasinda bir denge kurmaktan ibaret. Ayrıca "kendin olmak" lafina da dikkat et. Bugun oldugun kendinin bi kac yil sonra olacaginin da garantisi yok. Bence sen mumkun oldugunca klasik romanlari okumaya calis ve orada yer alan karakterleri dusun. Senin hayatin icin de rehber olcaktir bu karakterler.

Bi de son bi soz: Nerde yasarsin, cevrende kimler var bilmiyorum, ama insanlarin gercek ihtiyaclarini gorebilir ve onlara bu konuda yardimcş olmaya calisirsan seni mutlaka takdir edeceklerdir.
  • ikinci ihtimal  (10.10.12 22:13:40) 
sorun şurdaki cool herkes olamaz. eğer dediğin 3 maddeyi yaptığın halde insanlar hala peşinden koşuyorsa, o zaman cool olmuş demeksindir.


  • bobinhoo  (10.10.12 22:21:05) 
o dediklerini yapınca cool olmazsın itici olursun. samimi davran, gülümsemeyi kesme ama kendine güvenin olsun o zaman cool olursun. mesela george clooney insanı aşağılar gibi mi bakıyor, harrison ford kimseyle konuşmuyor mu veya ian mckellen herkesi küçük mü görüyor da cool bu insanlar? tam tersi. en güzel the mentalist izle, patrick jane herkese eşek gibi sırıtıp, şebeklik yapıp ama doğru hamleler ve cevaplarla cool olan bir karakter mesela. önemli olan giyim, özgüvenli duruş ve herkese tepeden bakan gerizekalı değil de tam tersi samimi ama oturaklı olmak. james dean' de iyi bir örnektir mesela.

yani soğukluktan ziyade yılışık olmamak. insanlar muhabbetini sevecek ama sürekli peşlerinde konuşup bıktırmayacaksın.
  • r_u_h  (10.10.12 22:29:48 ~ 22:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.