[]

İnsan ilişikileri

Selamlar

Sizlerle bir kaç durum paylaşmak istiyorum.

İnsanlarla ilişkilerimin kötü olduğunu düşünüyorum. Gayet sıcak kanlı olmya çalışıyorum ama bir süre sonra karşımdaki beni kaale almıyor beni küçük görüyor. Ve bu ömür boyu devam ediyor.

Kendim gibi davrandığımda böyle oluyor hep.

Sonra soğuk davranıyorum düzelir gibi oluyor ama yine eskisine dönüyor tabi.

Ayrıca aynı statüdeki bir başka arkadaşım iletişi konusunda çok başarılı iken ben başarısız oluyorum.

O arkadaşımı kendi arkadaşlarımla tanıştırıyorum bir süre sonra benim arkadaşlarım onunla takılmaya başlayıp beni dışlıyorlar.

Sonuçta insalarla geçinemiyorum sizce hata nerde?

 
İnsanlara gereğinden fazla değer veriyorsun ondan böyle oluyor gereksiz insanlar bu kadar değer vermeyeceksin.

Elvette kendin ol ama ağır takıl ciddi ol sonra bir tarafları oynuyor kalkıyor böyle.

Fazla konuşma ağır takıl kapında köpek oluyorlar sonrada.
  • chiko06  (10.10.12 21:40:40) 
İnsanlarla iyi olmaya çalışıcam diye kendinden ödün veriyorsun. En önemli hatan bu bir kere. Ben mesela seninle arkadaş olmak için neden kendimi kasayım ki? Frekanslarımız uymaz, fikirlerimiz ayrıdır vs. İlla herkesle iyi geçinmek zorunda değiliz ki.

Hatayı hep kendinde arama, ararsan bulursun.
  • kırmızıkalem  (10.10.12 21:44:17) 
kendine odaklan, kendi içine bak çözeceksin. ayakların yere sağlam bassın, gerisi çorap söküğü gibi gelir.

büyük ihtimal kendinde çözemediğin bir şey var ya da eksiklik, sıcak kanlı olmaya çalışıyorsun, insanlar bunu algılar ve sana olan tavırlarını değiştirebilirler.
  • tuncaycafer  (10.10.12 22:01:34 ~ 22:03:07) 
İş yerinizdeki insanlarla iletişiminiz açık olsun ama sıcak kanlı olmaya gerek yok. Muhtemelen sizi ya yavşak görüyorlar ya da bir şekilde "cool" görüntüsü veremiyorsunuz. Bir de kültür olarak kendinizi beslemeye çalışın. Statünüz aynı olabilir ama belki arkadaşınız daha hoşsohbettir.


  • SiyamkedisiZorro  (11.10.12 16:00:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.